![]() |
Maşina mea: Kadett 1.3
8 Attachment(s)
noua mea jucarie ... opel kadett 1.3 ... cam vraiste masina ... dar motoru merge ceas ... azi am luato ... pana acum nu a primit decat huse pentru scaune si un player
intrebare : stie cineva cum se scoate din consola centrala partea cu bricheta ? |
Re: kadett 1.3
de ce zici ca este vraiste masina...mie imi pare a fi o masina buna...
cred ca arata asa dupa un RK :D? interiorul intr-adevar arata aiurea..si ma refer aici la scaune...in rest este un kadett frumos :) Sa-l porti si sa il conduci sanatos :) |
pai e vopsita in 2 culori ... a doua culoare parca e varuita nu vopsita :)) si scaunele sunt rupte , volanu rupt :)) fetele de usi cam sifonate :) menerele de la usi parca roase de soricei ... o sa imi omoare o gramada de timp :))
|
Cauta-i niste capace pt jantele alea....pacat sa stea asa ;)
|
au capace ... dar nu imi place cum stau :) le vopsesc si o sa dea mai bine
|
1 Attachment(s)
uite aici un manual poate te ajuta cu consola aia:
|
Dc nu iti plac ? ia pune o poza cu capacele pe janta
|
*TM56LEU multumesc mult ... chiar aveam nevoie
*magnifiqo o sa le fac cand cobor ... :) dar cred ca tine de gusturile mele :) |
daca nu ai gasit cum sa faci cu acea consola, intreaba-ma. p.s. dak vrei toata plasticaraia, o am eu, colantata cu folie de carbon.
si am si scaune rabatabile, impecabile. :) |
Asa este @aikman , nu pot sa ma bag peste masina ta cum la fel nu te pot obliga sa imi arati cum dau jantel cu capacele...in fine e decizia ta .
|
*magnifiqo a sunat cam urat exprimarea mea :) scuze :) ... promit ,maine, daca e frumos pun la o rota si ii fac poza :) sa ma ierti :)
*rhadu eu la consola m-am gandit ce vreau sa ii fac ... dar da niste preturi , eventual si poze .. poate nu iese cum vreau eu :) ... tu il dezmembrezi ? |
2 Attachment(s)
vind separat ce am pe el mai important :P
nu prea se intelege ce am pus eu aici. ca pret...40 ron toate plasticele alea de la bricheta pana in spate sau 110 ron cu scaune cu tot :D pe sezut e husa |
frumoasa masina si nu e chiar vraiste... sa o stapanesti sanatos si mai pune ceva poze dupa ce o aranjezi
|
OOo , aikman sa o stapanesti sanatos !!!
ai dat golfu si ai luat`o pe asta? |
Quote:
stie cineva de unde reglez relantiul ? cum se scoate volanul ? :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:45. |
- Copyright 2026 4Tuning