![]() |
Savage Rivale Roadyacht GTS - Iahtul ce merge doar pe uscat
5 Attachment(s)
Savage Rivale Roadyacht GTS - Iahtul ce merge doar pe uscat
La Top Marques Monaco 2009, eveniment ce s-a desfăşurat īn luna aprilie, am avut ocazia să vedem singurul supercar "topless" cu patru uşi din lume. Acesta se numeşte Savage Rivale Roadyacht GTS şi are la bază modelul Corvette C6 . Sub capotă se află un motor V8 LS7 supercharged ce dezvoltă 670 CP la 6.200 rpm şi 730 Nm la 4.800 rpm. Echipat cu o transmisie automată GM, Savage Rivale Roadyacht GTS accelerează de la 0 la 100 km/h īn doar 3.4 secunde. Acceleraţia de la 0 la 300 km/h se realizează īn mai puţin de 35 secunde iar viteza maximă este de 330 km/h. Pe lāngă designul agresiv, uşile de tip LSD şi interiorul cu patru locuri, acest model se mai laudă şi cu un hard top ce se īnchide/deschide īn aproximativ 20 secunde. |
Re: Savage Rivale Roadyacht GTS - Iahtul ce merge doar pe uscat
Criminal:D
|
te trimite cu gandu la viitor.... foarte interesanta... :D :)
|
mda ... ce mai putem zice? e ... wow! ...
|
:love:Impresionanta:love:
|
super, da :shock:
|
Un design impresionant cu un motor pe masura ! . Usile sunt pur si simplu Nebunie ! :-P :twisted:
|
:-P criminala bijuteria asta.... si arata si bine.... inpresionant conceptul...:D
|
foarte aerodinamica...reusita masina, culoare superba...sa nu mai vb de usi:shock:
|
cand ma uit la prima poza mi se face frica. criminala masina
|
vai cum se deschid usile... viitorul a inceput, incepem sa vedem masini din ce in ce mai OZeNeite. e superba
|
Impresionanta, are cele mai agresive faruri pe care le-am vazut vreodata:rolleyes2
|
e crima da cum mere nu ne arata (film ceva)
|
Pai asta e problema ca nu prea merge inca din cate am inteles eu, se lucreaza intens la ea dar la salunul auto de la Monaco (parca, nu bag mana in foc) au dat-o-n bara rau cu niste defecte vizuale grave. Este un fel de macheta mai mare cu care ( ma gandesc eu ) cauta investitori.
Ps : faruri agresive se pot face usor dar oare si lumineaza ceva ? |
astia nu stiu sa faca altceva in afara de schimbat caroseria la corvette cu alte modele! de 2 ani tot apar masini care au la baza corvette! dc as alege asta cand pot alege corvette-ul care e si mai frumoasa, performanta si cu mai multa traditie.....
MI SE PARE MIE CA DACA I-AR STERGE LINIILE LATERALE SI AR FACE-O IN 2 LOCURI AR FI IDENTICA CU GALLARDO??? |
| All times are GMT +2. The time now is 14:14. |
- Copyright 2026 4Tuning