![]() |
Inmatriculare auto nr straine prin donare
Am auzit ca cica s-ar putea inmatricula un autovehicul cu numere striane fara euro 3 si mai vechi de 8 ani daca proprietarul ti-l doneaza.Ati auzit de asa ceva???
|
nu dar caut donatori :))
|
Re: Inmatriculare auto nr straine prin donare
Eu am auzit, dar nu pot sa spun concret cum ar trebui sa decurga treaba, decat.... (in cazul in care chiar e cadou :lol: e cel mai avantajos) - cumperi masina, te intelegi cu proprietarul sa ti-o aduca (tre sa o aduca el si sa o bage in tara) si apoi sa ti-o doneze. Mai departe nush...
Oricum nu stiu daca e intr-adevar valabila treaba. Cu o cunostinta am vb, care afirma ca stie pe cineva care a facut asa ceva... dar nu bag mana in foc. |
cea mai mare porcarie pe care am auzit-o :| ce conteaza daka o iei cu bani sau o primesti legile sunt aceleasi.
|
Am auzit si eu de asa ceva,dar cred ca este vorba de o donatie unei fundatii ceva,nu unei persoane fizice!Adik este o fundatie care strange fonduri pt ajutorarea nu stiu cui,si nu are masina.....le doneaza careva o masina si ei fiind o fundatie fara venit, o pot inmatricula....cred ca asa vine treaba...
|
Daca e adevarat m'ar interesa si pe mine mai multe detalii.....desi nu prea cred ca face cineva imprudenta asta caci se stie ca romanul este inventiv si gaseste el o solutie sa isi inmatriculeze masina pe care o vrea :d
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:52. |
- Copyright 2026 4Tuning