Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Botosani (https://forum.4tuning.ro/107-botosani.html)
-   -   Mistic tuning club botosani (https://forum.4tuning.ro/107-botosani/125882-mistic-tuning-club-botosani.html)

Rac3r 28-05-09 21:06

Mistic tuning club botosani

Aceast thread l-am deschis pentru cei care doresc ca orasul nostru sa aiba un club pentru amatorii de tuning.Cei ce doresc sa intre in acest nou club sa posteze un reply cu date despre ei si masinile care le conduc.
Potentialii membri ai acestui club nu sunt obligati sa aiba modificari majore la masini,orice masina cu modificari de bun gust este bine venita.
:!::!:Astept raspunsuri si opinii:!::!:

BT-01-KAW 29-05-09 14:57

Re: Mistic tuning club botosani

salut. pai noi deja suntem cativa care ne intalnim si ne gandim cam ce ar fi de facut sa avem un club al nostru pe botosani. eu lucrez chiar si la un site pt clubuletzul asta. daca vrei tinem legatura sa vedem ideile tale cam care ar fi....Cu respect!!!!!

Rac3r 29-05-09 14:59

pai lasa-mi si mie daca vrei id-ul tau de mess

BT-01-KAW 29-05-09 17:50

ID-ul meu este hutanuionutmarian. tinem legatura. bafta multa

maD_angel 31-05-09 08:24

Quote:

Originally Posted by Rac3r (Post 2360641)
Aceast thread l-am deschis pentru cei care doresc ca orasul nostru sa aiba un club pentru amatorii de tuning.Cei ce doresc sa intre in acest nou club sa posteze un reply cu date despre ei si masinile care le conduc.
Potentialii membri ai acestui club nu sunt obligati sa aiba modificari majore la masini,orice masina cu modificari de bun gust este bine venita.
:!::!:Astept raspunsuri si opinii:!::!:

Trebuie sa fii foarte fericit...
Din doua posturi ai un club ! :oops:

BT.04.BMB 31-05-09 14:41

mad, buna asta :))

kiddo 31-05-09 17:56

Quote:

Originally Posted by maD_angel (Post 2367032)
Trebuie sa fii foarte fericit...
Din doua posturi ai un club ! :oops:

bv mad........ penala faza :))

BT-01-KAW 01-06-09 12:12

oricum nu s-a facut nimik niciodata pt botosaniul asta cand vine vb de pasionati auto asa ca, comentariile sunt de prisos. Shhhhh!!!!! si inca o chestie....la faza asta daca il auzeam comentand pe Vlad, ESP sau Simi era ceva ca macar ei au masini si stiu ce vb dar asa......incercati sa faceti ceva nu sa comentati aiurea pe forumuri

maD_angel 01-06-09 21:21

Quote:

Originally Posted by BT-01-KAW (Post 2370121)
oricum nu s-a facut nimik niciodata pt botosaniul asta cand vine vb de pasionati auto asa ca, comentariile sunt de prisos. Shhhhh!!!!! si inca o chestie....la faza asta daca il auzeam comentand pe Vlad, ESP sau Simi era ceva ca macar ei au masini si stiu ce vb dar asa......incercati sa faceti ceva nu sa comentati aiurea pe forumuri

Degeaba ai masina si o folosesti doar ca mijloc de transport si nu fac nici o referire la Simi, Vlad sau ESP.

P.S:Si tu ai impresia ca un club se face cu niste posturi pe un forum?
L.E: Sunt atatea cluburi auto serioase in tara asta. Daca tot aveti masini si atata pasiune in voi, de ce nu va inscrieti in unul din cluburi?

1-0 , mai jucam?!

BT-01-KAW 01-06-09 22:06

Mad tu ia si veziti de pozele tale. vezi ca nu te certi cu cine trebuie. e treaba mea ce fac eu......si tu nu ai de unde sa stii daca noi ne folosim masina doar ca mijloc de transport. apropo tu ce masina ai?

danilox 02-06-09 13:25

Mad , nici eu nu iti inteleg reactia...bravo baietilor ca vor sa incerce ceva.Daca vor reusi... bine, daca nu, tot bine. Chestia asta trebuia facuta de mult de cei din BT. De ce nu ai facut-o tu cu cele 700 de posturi pe acest forum?
Si pe langa asta ,forumul e liber pt toata lumea...chiar de are 1 post sau 900 isi pot da o parere sau o idee atata timp cat are legatura cu masini, tuning , cluburi auto etc. Incercati sa va abtineti sa lasati commentarii numai de dragul de a scrie ceva sau sa atacati o anumita persoana.

BT-01-KAW 02-06-09 13:36

danilox tin sa iti multumesc pt parerea ta. exact asta incercam eu sa zic. poate sa zicem ca nu vom reusi sa facem nimik dar macar am incercat. ca sincer si eu sunt satul de posturi facute aiurea si nimik fapte. ne chinuim de nu stiu cat timp sa ne intalnim si noi si care sunt rezultatele...zero. ma bucur ca mai exista cineva care ne tine partea. Vu mult respect

Rac3r 02-06-09 13:41

incetul cu incetul poate se va realiza ceva si multumesc celor care ne tin partea si sunt optimisti ca se va realiza ceva in legatura cu clubul nostru

danilox 02-06-09 14:12

Nu e chestia ca tin sau nu parte...a fost un raspuns cu rautate la o initiativa luata de Rac3r (baiat pe care nici nu-l cunosc). Sunt cu ideea...daca vrei sa faci ceva, fa , daca nu lasa pe altii si lasa comentariile. Mad, poti sa te superi pe mine dar prea o faci pe a moderatorul in ultimul timp. Stagiul 5 care il ai nu ma intereseaza si nici numarul de posturi. punct. Si eu sunt pe acest forum de 4 ani , il citesc zilnic aproape , am comentat numai cand a fost cazul sau am avut ceva de zis si am lasat pe altii sa-si exprime parerile chiar de nu mi-au placut.

PS ...daca te-ai suparat, are sa-ti treaca.

Yonut21 02-06-09 18:17

Prezent si eu !!
Pai... haideti sa propunem o data / ora de intalnire, (vinerea - sambata seara / duminica oricand), dar intalnire sa fie... fiecare sa faca un sacrificiu sa ajunga...
Apoi ne gasim un nume(dupa ce ne consultam toti), facem parasolare, stickere...si gata :D
Dar trebuie ajutor de la fiecare, sa fim prezenti toti la o intalnire sau la un eveniment, etc..
Mnah, eu sunt pro pentru aceasta initiativa..
Toate cele bune.

All times are GMT +2. The time now is 11:02.

- Copyright 2026 4Tuning