![]() |
Scutere de prin Campina
1 Attachment(s)
De cateva saptamana in fiecare wichend ne strangem cu scuterele si ne plimbam....Asta e gasca mea de scuteristi;)
Scuteru verde este un Peugeot absolut stock..face 95-100km/h Ce-l roz este Piagio Full Pollini..kit 70cm.....face aproape vro 130-140km/h Albastru inchis este un Suzuki doar un filtru sport...face aproape 70. Motoru alb este Derby..spre rusinea mea nu stiu firma e limitat la 60km. Aprilia SR..toba STAGE6, role Malosii.varitor schimbat ......face in jur de 100-110km Iar ce-l albastru este al meu Aprilia Amico stock....face cand vrea el si 80km(la drept) Cam asta ar fi gasca mea;) |
Re: Scutere de prin CAMPINA
2 Attachment(s)
In urmatorea saptamana de plimbare....au venit 2 scutere noi
Gilera DNA...face vro 80km si inca un scuter Gilera dar de 150cm3...modificari:are doar xenon:D:D |
Vreau si eu mai multe poze cu DNA-ul.
|
cand mai iesim la plimbare mai multe poze nu am...o sa le pozez pe fiecare in parte;)
|
Vezi k e Piaggio Skipper nu Gilera ;)
|
Quote:
|
Frumoasa echipa , spor la lucru :D
|
Frumoasa echipa dar nu o mai da in vrajala cu ala de 70cmc de prinde 130,140 ca ne aburesti prea tare!
|
Re: Scutere de prin Campina
Speram ca la vara sa ne faceti o vizita pe la sala ,va asteptam cu mare drag mai ales ca daca o sa veniti o sa fim peste 20 de scutere;)
|
Re: Scutere de prin Campina
5 Attachment(s)
Hai k am reusit si eu sa il fac p al meu...pun kteva poze sa va faceti o idee..
Aprilia Rally...an 98...racire pe aer..kit polini 70 cmc (piston+cilindru+variator) Facut de la zero...tot scuterul.. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:35. |
- Copyright 2026 4Tuning