![]() |
OFERTA Chip tuning 120eu
Salut,
Am placerea sa va informez ca incepand de azi realizarea unui soft pentru masina nu mai insemana costuri astronomice si batai de cap!!! Astefel pentru membri 4TUNING vom avea placerea de a le oferi o gama larga de facilitati : Promotia lunii IUNIE!!!!!!!! -Pentru toate motorizarile existente pe Skoda Octavia 1 putem oferii chip tuning la numai 120 E. - Totodata daca in termen de 3 zile nu sunteti multumiti de acest serviciu vi se vor restitui banii,mai putin 20 E bani platiti pentru montaj. - Daca exista clienti care vin impreuna cu un alt client cu aclesi tip de motor(exemplu ALH) al doilea soft se pateste la jumatate,adica un total de 180 E. -Pentru celelalte masini cu calculatoare de tip" EDC15" softul costa 200 E-generatie veche(2001-2005) -Pentru celelalte masini cu calculatoare de tip" EDC 16" softul costa 250 E-generatie noua (2005- prezent) Pentru detalii: 0734 808 151-Alex 0763 829 629-Andrei |
Re: Chip tuning 120E
Si softul este produs de ... ?
|
Quote:
Noi recomandam cu precadere efectuarea de soft pentru masinile cu supraalimentare(turbo),deoarece cresterea de putere este mult mai mare si aceasta se simte hair si de catre un sofer cu mai putina experienta. Totodata tin sa precizez ca daca in termen de 3 zile nu va satisfac noile performante ale masini puteti opta pentru revenirea la setarile initiale fiindu-va returnati banii inapoi mai putin cei 20E pt montaj Cu multumiri |
Sa inteleg ca aveti masini prea puternice:) sau e prea ieftin:))
|
Quote:
|
Quote:
Noi recomandam resoftarea pentru masinile cu turbo,rezultatele fiind mai ..."palpabile sa zic asa Numai bine! |
salut. pe motoare de opel faceti ?
eu am un corsa cu motor de 1.6 16v serie motor x16xe ? se poate face ? |
Quote:
O zi buna! |
Salut, pt skoda octavia 1 1.8T cod motor AGU la ce putere ajunge cu softul vostru? Daca la un moment dat vreau sa revin la softul original este posibil?
Multumesc |
ce performante pot obtine dupa resoftare la o skoda octavia 1 , din 2000 , cu motor 1,9 TDi - 90 CP ?
|
da si pe mine m-ar interesa ptr o skoda 1,1.8T 20v 150cp , elegance...combi la ce putere ajunge cu softu vostru si daca afecteaza in timp motorul....
|
salut am si eu o intrebare , se poate face ceva la o skoda superb I , motor 1.9 tdi ? are 115 momentan dar vreau incet incet sa ma ocup de ea. thx
|
Dnu. UGA, legenda vie ;) ce masina mai preparam :D? ca nu am mai auzit noutati...
P.S. toata increderea intr-un Chip Tuning realizat de el avind in vedere extraordinara experienta anterioara. |
salut...am o octavia 1, fabr 2001, 110 cai... 1,9 TDI...mentionez ca masina are 203.000km reali, cumparata de noua, pana acum absolut nici cea mai mica problema n-a avut, strict consumabile la timp schimbate! vreau sa stiu cam ce putere va avea, ce cuplu si cum va sta cu fumurile :D in cazul in care incepe sa se uzeze mai rau pe parcurs exista posibilitatea sa revin la softul initial.. ? astept un raspuns pe privat..numai bine!
|
Salut,pt un A4,2002,2.0 ALT aspirat,131Cp cat ar costa o optimizare ?
Multumesc. |
| All times are GMT +2. The time now is 12:30. |
- Copyright 2026 4Tuning