![]() |
As incerk si eu!!!
Sunt si eu curios d c beneficiez dak ma inscriu in acest club. M-ar interesa deoarece sunt pasionat d masini si acuma k am si permis imi permit mai multe experiente :wink: Pe moment nu am masina proprie dar lucrez la capitolu asta!
|
Esti binevenit printre noi ... o sa-ti placa... masinii tale nu prea o sa-i placa da' va intelegeti voi :D
|
Beneficii materiale nu prea sint multe deoarece nu prea sint bani in schimb beneficiezi de un grup de oameni gata sa te ajute sa iti dea un sfat bun,poti apela oricand la unul din membrii clubului pentru orice problema ai (chiar si personala ) o sa vezi cand o sa incepi sa ne mai cunosti. NSL RULZ
|
Beneficii materiale nu prea sint multe deoarece nu prea sint bani in schimb beneficiezi de un grup de oameni gata sa te ajute sa iti dea un sfat bun,poti apela oricand la unul din membrii clubului pentru orice problema ai (chiar si personala ) o sa vezi cand o sa incepi sa ne mai cunosti. NSL RULZ
|
Re: As incerk si eu!!!
Quote:
daca esti interesat sa intri in club ma potzi contacta pe mine sau pe florica intre timp poate ne mai spui citeceva despre tine si ce perspective de viitor ai referitor la curse,masini,etc CU RESPECT G_S_I-U |
-De ce beneficiezi???.......nu mai intai:: Ce poti arata la curse?? ce poti face pt acest club ??? cred ca nimic daca nu ai masina deocamdata....si dupa aceea de ce poti beneficia!!!!!!
|
k! ms mult. mai stiu p cineva din club si mai vb si cu el. Poate ma primitzi si p mine in club NSL RULZ :wink:
|
Salz
Saliu .. da e varul meu .. Florian ma stie de mult ... Rudi sunt Florica ... trebuie sa ma completez inca odata fisa de inscriere sa imi zici si mie plzz .. o sa ii dau eu toate detaliile lu` asta mic despre club ... :) NSL>> RULZZZZZZZZZZ!!
|
-Rudi si pentru tine sunt valabile conditiile de inscriere, le poti vedea pe www.nospeedlimit.ro , pe forum ai toate detaliile si este sectiune separata cu ce trebuie sa indeplinesti pt a fi membru NSL-RO.
-Pana la 1 Martie nu se fac inscrieri in Club. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:17. |
- Copyright 2026 4Tuning