![]() |
Arcuri Solenza
ce arcuri sport care sa coboare garda se potrivesc pe solenza?
|
Re: arcuri solenza
Arcurile sport cu flexu si optional amortizoare scurtate si intarite sa nu atinga prin aripi
|
Re: arcuri solenza
Sau ceva combinatie de arcuri Clio 1 sau Renault 11... (daca ai posibilitatea sa probezi ceva pe masina spune aici ce ai facut...)
|
Re: Arcuri Solenza
am inteles ca sar potrivi si cele de bmw e36 sau gresesc? cele pe fata
|
de asta sunt interesat si eu...dar cred k am sa apelez la flex deocamdata...si poate este vreunu mai destept si gaseste arcuri sport care se potrivesc de pe cv masina :D
|
am pus eu de bmw e36 :)
|
fata spate?...merge perfect sau trebe modificate? :)
|
decat fata:) merg fara adaptari fara nik.... :)
|
Pe fata puneti reglabila de golf 3 merge la perfect doar unpic largita gaura de la prindere amortizor cu 1 2 mm sa intre surubul de la fuzeta,sau arcuri de E36 fata si pe spate ceva de opel astra sport arcuri sau tot bmw.
|
poi si reglabila de golf fata ... sus cum se potriveste ? ca am vazut ca aleas altfel...
|
Ii la fel doar ca ii pui de la suspensia veche flansa aia cu rulmentul si in rest la suruburi ii la fel.
|
ahaa am inteles... ms frumos... inseamna ca asta va fi prima modificare adusa in zilele ce urmeaza:) daca zici ca treaba este sigura
|
Solenza are rulmentul de sarcina jos pe telscop sus decat un tampon are... asa ca nustiu cum merge prins perfect?.... Am sa incerc eu ca am un set de telescoape fata in garaj ;)
|
Pai si normal ca sus nu iti poate pune rulmentul axial.
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:26. |
- Copyright 2026 4Tuning