![]() |
1 Attachment(s)
Poza cu actuala mea prietena :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Cunoscatorii stiu cine e :wink: |
:lol: :lol:
zeul meu :lol: :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
hai frate cum poti sa pui poze cu gagica ta in tatele goale pe net?
jenibil |
Re:
Quote:
|
esti nebun fordule :lol:
|
daca e reala treaba BV :wink: tine-o tot asa .
si cu filmari??? e groasa atunci treaba :lol: ai putea daca mai are prietene sa ............. te gandesti si la altii :lol: :lol: :lol: :lol: |
:confused2 :confused2 :confused2 - cum zicea ford.. prietenii stiu de ce.. :shock:
|
bishop este seful retelei de cersetori de la romana . . .zi de zi sta prin zona si colecteaza banutii de la aia . . .d'aia sta pe acolo mereu . . .de unde crezi ca a produs VR6-le :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Eeee.. vezi cine stie.. Colegul meu de breasla... :lol: :lol:
Am terminat ASE-ul si am masina parcata pe acolo ca lucrez in zona. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Frate, nu e deloc ok. Bine, ii inteleg pe pustii de 15-16 care fac kestia asta, dar de la tine kiar aveam pretentii...... 139 de pagini de ce? La nici o masina din \"Masina mea\" nu sunt atatea pagini....cre'ca la TOATA sectiunea \"Masina mea\" nu sunt atatea pagini.... Gratzian, cre'ca ar trebui sa modifici profilul forumului....ca oricum laba e mai la-ndemana decat tuning-ul.... :lol: B|sh0p....si tu ma....asa fel ma....te spun lu' Ana, fi-ti-ar fatza aia a ta.... |
stai linistit ca stie si ea . . .chiar se amuza la comentariile de pe aici :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:15. |
- Copyright 2026 4Tuning