![]() |
195 intins pe 9 J
am o mare nelamurire... am vazut pe youtube, am vazut si la multe masini pe strada, expozitii cauciucuri de genu 195/45/xx intinse pe jante de 9 J . intreabarea mea acum .... daca imi iau cauciucuri 165/45-50/15 pot sa le intind pe 7 J ? vor fi ceva probleme la montaj ? in mers vor fi ceva probleme ?
|
Re: 195 intins pe 9 J
da dc sa iti iei de 165???iti dau eu 205 pe 50 pe 15 toyo proxes 2 bucati la 1mil jum
|
nu ai inteles nimic din ce a scris el ... vroia sa intrebe daca exista vreun risc ceva ... a specificat ca vrea de show .. si sa arate cauciucul intins pe janta ... nu a zis ca are 195 si nu are bani de mai lat si il chinuie pe ala :|
|
scuze ca nu am precizat de unde vine nelamurirea.... am un matiz, cu jante pe 15 late de 7. cu gumele care le am acum(195/45/15) atinge exact pe buza gumei. m-am gandit daca sa trag de aripa, si am zis ca decat rugina, mai bine caut gume mai inguste... deci , de aici am gasit 165/45-50/15. deci ? pot sa le montez ? sau nu merg intinse ?
|
daca gasesti 165 /50 r15.
|
merg dar la o vulcanizare buna... si cu exlozie
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
pune pe 50 ca dupa ce o sa fie intinse o sa ramana f mic talonul.nu stiu cum sa ma exprim exact dar cum ia forma de trapez rama o sa fie cv gen 30-35 si pe drumurile noastre...... ca sa intelegi mai bine iti dau exemplu concret: 185/70/15 pus pe 10j DA 10j !! a ramas cam echivalentul a 40 talonul |
merg intinse dar e posibil in curbe luate mai strans si cu viteza sa ti sara cauciucul de pe janta
|
^^ te-ai gandit mult pana ai spus asta?
vreau sa vad si eu un cauciuc stretch sarit de pe janta. decat sa informezi gresit mai bine te abtii. Ontopic- exemple de stretch - www.tyrestretch.com |
Quote:
|
detaliaza umpic.cum adica a sarit de pe janta?mi se pare f greu un cauciuc stretch sa sara de pe janta
|
Quote:
|
"prietene" , daca presiunea este mica sau pierde aer , e POSIBIL sa se intample ce zici tu , dar cu ORICE cauciuc , e logic !!
stretch-urile sunt folosite cu succes de f mult timp pe masinile de drift. de ce crezi? acolo nu e "posibil in curbe luate mai strans si cu viteza sa ti sara cauciucul de pe janta" ?? |
| All times are GMT +2. The time now is 02:26. |
- Copyright 2026 4Tuning