![]() |
B 86 DGT
4 Attachment(s)
B-86-DGT
|
Re: Daniel 86
Bine ai venit pe forum.Pare ingrijita masina.Ce planuri ai cu ea?Ai putea sa dai semnul de opel jos,iar dungile galbene de pe oglinzile laterale sa le faci rosii.Deasemenea ai putea sa incerci sa schimbi semnalizarile fata cu unele ingropate,cum am si eu de exemplu.
|
Sal ms frumos :D maine o sa ma apuc sa o las jos,alea dupa oglinzi sigur o sa dispara;) si o sa pun alta bara pe fata dupa ce termin de vopsit :D si o sa sufere multe imbunatatiri la estetica (daca se poate) .
O sa ma duc la diham sa-mi scot jantele peste o sap ,doua:D:D .bafta |
2 Attachment(s)
hahahaha e din acelasi an cu a mea:P..pare intretinuta dar bara aia din fata nu da bine pe modelul asta..daca vroiai plastice....uitate la a mea sa vezi ....o idee:P
|
2 Attachment(s)
am facut azi niste filmulete:D 8)
|
si a mea prinde 80- chiar ami mult hahahahaha:P:P glumesk ..o intrebare de ce sub kilometraj se aprinde becul acela cu galben cand mergi ca al meu nu se aprinde :"|?
|
Trebuie reglata sonda ca i-am cumparat una noua si in legatura cu viteza te astept la o liniuta:D
|
ala e de la benzina mestere ,se misca benzina in rezervor ;) . bine daniele ca ai bagat si u masina pe forum sa ne apucam de ia incet incet bani si timp sa fie :D:D.
Maine sa o lasam jos ,si sa ne ducem cu jantele sa le scoatem :D sall |
noh nu fac liniute ca nu am cu ce ..a mea a inceput sa imi bage compresia in baie si nu pot regla avans-aer:D mere ca ...p... oricum trb facut motorul cat mai curand :D
|
arata ok masina...dar parerea mea e ca ar trebui sa o faci originala cu barele ei de TLX ;)
|
5 Attachment(s)
am facut cateva poze dupa ce am lasat-o cativa cm la sol,sper sa va placa;):D (dar proiectu nu se termina aici merge mai departe cu pasi marunti dar siguri);)
|
bn arata daniele :D:D vezi sami dai aia 10.000E pt pozele facute :))) mai aveam ceva de facut la batranika dabia am inceput proiectu ;) vedem pe viitor .
|
care-i treaba cu "opalu' "??
|
ce au patit stopurile spate?
:) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:08. |
- Copyright 2026 4Tuning