Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dyno Tuning (https://forum.4tuning.ro/175-dyno-tuning.html)
-   -   opel astra coupe stock, Aspad si UNICHIP (https://forum.4tuning.ro/175-dyno-tuning/12516-opel-astra-coupe-stock-aspad-unichip.html)

MasterTuner 03-02-06 17:00

opel astra coupe stock, Aspad si UNICHIP

1 Attachment(s)
Deci stock, Upsolute si UNICHIP, fara altceva schimbat. Turbina usor obo cu presiune modificata de la 0.55 la 0.7 bari, la cererea clientului. Unichip a fost pus dupa ce s-a repus softul stock.

RoSonic 03-02-06 17:34

De ce difera curba corespunzatoare pierderii de putere la testul #3? n-ar trebui sa fie aceeasi?

MasterTuner 04-02-06 18:43

Celelalte doua teste au fost facute intr-a cincea, iar testul 3 intr-a patra. Noi testam UNICHIP intr-a patra ca sa dureze mai putin, avand in verere ca se intampla sa fie peste suta de teste la o singura masina din cand in cand. Ca sa iti faci o idee retine ca graficul de putere la volanta este suma dintre puterea la rola(ca sa fie clar puterea la roata inseamna la asfalt sau rola, nu la axul rotii, deci vorbim si de pierderea in anvelopa, nu doar in transmisie) si puterea disipata in transmisie si anvelopa. In testul trei dyno a masurat o putere mai mare la rola si a adaugat o putere mai mica disipata datorita faptului ca pierderile in anvelopa depind de patratul vitezei.

pepy 22-03-06 11:35

Re: opel astra coupe stock, Aspad si UNICHIP

astra ata are z20let adica motor ca al meu?

AudiPerformance 22-03-06 15:10

as avea si eu o intrebare (si sper sa nu mi-o luati in nume de rau pentru ca nu este cu rea intentie)

de unde stim noi (eu si celelalte persoane care se uita la acel grafic) ca ordinea este cea spusa de Dvs.? Adica stock este stock asta e clar ca lumina zilei, dar celelalte variante pot fi si invers nu?

Repet: nu vreau sa fac antireclama sau sa suspectez pe cineva de inselaciuni sau alte lucruri ci doar mi-am pus o intrebare de Roman (numai un Roman poate sa isi puna asemenea intrebari), intrebare pe care o voi explica intru totul dupa ce primesc un raspuns.

Multumesc

MasterTuner 22-03-06 19:07

Quote:

Originally Posted by AudiPerformance
as avea si eu o intrebare (si sper sa nu mi-o luati in nume de rau pentru ca nu este cu rea intentie)

de unde stim noi (eu si celelalte persoane care se uita la acel grafic) ca ordinea este cea spusa de Dvs.? Adica stock este stock asta e clar ca lumina zilei, dar celelalte variante pot fi si invers nu?

Repet: nu vreau sa fac antireclama sau sa suspectez pe cineva de inselaciuni sau alte lucruri ci doar mi-am pus o intrebare de Roman (numai un Roman poate sa isi puna asemenea intrebari), intrebare pe care o voi explica intru totul dupa ce primesc un raspuns.

Multumesc

DOMNULE, NU AI CUM SA STII, TREBUIE SA CREZI. Dar noroc ca exista si sentimente de genul respect de sine, rusine de personele care ar putea afla eventualele rahaturi pe care le-as face, si respect pentru munca pe care o fac. Eu consider ca genul asta de manarii se fac o singura data. Uite, ia nr clientului si suna-l 0741 333 417.

AudiPerformance 22-03-06 23:21

ati inteles gresit! Era o problema pe care majoritatea si-o ridica atunci cand vad un dyno sheet postat de o firma. Eu inclin sa cred ca sunteti niste persoane respectabile si nu va fi nevoie vreodata sa recurgeti la asemenea mijloace mojice de atragere a clientelei!

este absolut normal ca se pot obtine puteri mai bune decat un soft tipizat! pentru ca totul se face in functie de ce vrea clientul si nu exista un stereotip pentru toata gama!

din aceasta cauza am spus ca va voi explica dupa ce imi raspundeti si Dvs. pentru ca este exact raspunsul la care ma asteptam si de asemenea dupa umila mea parere pot spune ca este si cel mai potrivit!

All times are GMT +2. The time now is 09:05.

- Copyright 2026 4Tuning