![]() |
VW Golf IV
Cum zice si anuntul.
Caut golf 4, motorina, an minim 2001. Nu vreau variant, doar hatchback. |
Re: Volkswagen golf 4, motorina.
Sub 200 mii km reali nu cred ca mai nici unul in tara.Toti trag de ele cat de mult se poate .Chiar sunt curios daca vei gasii ceva si la ce pret
|
Doar din Anglia ce mai gasesti cu km reali mai putini de 200.000km.Numai nu stiu cat iti convine masina cu volan pe dreapta...
|
Nu cred ca toti trag de ele.
Eu am Golf 4, si il tin numai pt. drumuri lungi. La servici merg cu un Golf 2. Am aproape 140 mii km, dar nu il vand, pt ca-mi place f. mult. Numai de bine. Bafta la cumparare. |
Buget alocat pentru masina: 5000-5500 euro in functie de an si dotari.
Aceasta va fi a doua masina asa ca nu e graba. Astept oferte pertinente. |
Re: VW Golf IV
golf4
|
sus..
|
sus!!
|
Merge si pe benzina.
Numai in 4 usi. Bugetul e de 4500-5500 euro, in functie de an si de dotari. |
3 Attachment(s)
Golf 4, 2003, 1.6 16v, euro 4, cod motor BCB, taxa inmatriculare 15 mil , clima, 4 geamuri electrice, jante pe 16, ABS, EPS, 4 airbaguri, CD, 87000 km reali demonstrabili, la 6000 euro ym: gaby_645 sau 0741.472.350
|
Inmatriculeaz-o si vorbim dupa.
Mai astept oferte. |
Quote:
|
Eu zic ca daca mi-e a cumpara masina, pe cativa dintre cei 999999 de vanzatori de golf 4 ii va duce mintea sa dea un search dupa "cumpar golf IV" si vor ajunge aici. Cei carora le va conveni pretul oferit de mine ma vor contacta. E mai simplu decat sa dau 999999 de telefoane si sa fac oferte de pret si vizionari.
|
am vazut ca nu doresti variant,insa uita-te la golfu meu pe care il am de vanzare la 5300 negociabil,din 2002,inmatriculat Ro,aer,jante,etc....astept rasuns,bafta!
|
asta? mai gasesti ceva maruntis, negociem...;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:02. |
- Copyright 2026 4Tuning