![]() |
Ce as putea scoate maxim dintr-un golf 3?
Salut! mar interesa daca stie cineva la cati cai pot sa duc maxim un golf 3 1,9 tdi ( 90hp) si ce alte modificari ia-si putea face pt ai creste puterea..si la ce bani fiecare modificare...pt exterior gasesc ushor elemente de tuning? cum ar fi o capota..un eleron...un spoiler..un prag..si toate cam la ce bani...in mare...
Va multumesc anticipat. Merita bani un golf 3 1,9 tdi? sau exista o alternativa mai buna pana in 3000 euro? |
Treci pe la Street Car Concept ...nu shtiu exact adresa din Bucureshti dar o sa revin cu un reply...baietzii te vor sfatuii ce e mai avantajos pt tine...
|
mi se pare mie sau golf-ul 3 nu e TDI
nu e cumva GTD?? yo asa stiam P.S:apropo teo.....acu vrei sa-ti iei golf 3 si diesel :boxing: :x stii ca I hate diesels :x |
exista si tdi :D verificat
|
ultima generatzie de Golf 3 are TDI , e motorul comun cu primul 1.9 de pe golf4, 90 de cai daca nu ma insel ....
|
Dap 1,9 TDI de 90cp
|
Re:
Quote:
revenind...cu vreo 5000 de euro ajungi pe la 180 maxim 200 de cai...incluzand aici ambreiaj+volanta , suspensii si frane , diuze , axa cu came , intercooler , turbo , custom chip...sincer nu cred ca se merita investitia... |
am zis ca rtevin cu adresa shi am revenit
Sos. Progresului 90 - 100 intersectie Trafic Greu cu 13 Septembrie, in cadrul complexului Mirano |
Ms CT-03-ART! ,Zgb in 3000euro ce alta masina as putea lua?(Turbo diesel)
|
Re: Ce as putea scoate maxim dintr-un golf 3?
imi cer scuze k postez aici, vad k n sa mai scris d mult, dar.....zi si mie unde ai gasit u golf 3 tdi la 3000e???snt foarte curios, mai ales k tdi-u e un an bun pt golf 3
|
Quote:
|
este si pe G3 un tdi de 110cp, editie speciala de 20 ani parca, si ala e GTI, deci GTD
|
Am impresia ca de la 90 Cp o puti urca maxim undeva pe la 200Cp dar investesti multi bani ... si ai putea sa o lasi mai jos , suspensii sport ( ptr aerodinamica ;) ) in rest nush ...
|
motoarele NU sunt la fel, cele de pe golf 3 si golf 4. seamana din multe perspective, dar nu sunt la fel. cele de pe golf 4 au o parte de electronica care compenseaza injectiile. in practica relantiul de pe g4 este mult mai fin, intrucat se echilibreaza injectiile prin compensare. asha functionarea este mai fina. in afara acestui fapt mai sunt si alte diferente minore.
DA, exista TDI pe g3 exista si varianta de 110 cp, care de altfel este foarte rara. DA, exista si GTD care e cu motorul de 1.6L, si TD care e 1.9 dar nu are intercooler si electronica 0 la motor, + 1.9 SDI. se pot face foarte multe cu acest motor, acum depinde daca esti dispus sa schimbi motoare la 20000 de km, sau vrei sa tina cat de cat. de acest aspect depinde cat de departe poti sa mergi cu acest motor, si desigur aspectul banilor. preturile pt elemente de caroserie nu stiu, dar kit de suspensi gasesti intre 350-500 euro, depinde daca sunt reglabile sau nu. apoi bine cunoscutul filtru+chip+evacuare in jur de 500 euro. apoi intercooler mai mare, alta turbina , alte injectoare cu debit mai mare etc........... nu exista limita maxima |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:51. |
- Copyright 2026 4Tuning