![]() |
Incinta JBL GTO 1202D
1 Attachment(s)
Am luat 2 dif JBL GTO 1202D si as vrea sa fac o incinta dar nu stiu cum sa o calculez si nu stiu nici c model sa fac am gasit ctv poze pe net cu diferite incinte dar as vrea una cu reflex cred pt. a suna mai bine pe frecvente joase... am adaugat o poza dar nu stiu cam c dimensiuni sa aibe c adancime m-ati putea ajuta la modelu asta ?? sau daca imi puteti recomanda ceva mai simplu si mai bun ?? :rolleyes2
|
Re: Incinta JBL GTO 1202D
Quote:
Daca vrei sa-ti recomand ceva mai simplu si mai bun trebuie sa-mi explici si mie la ce buget te incadrezi. |
Stage1, ca sa te scap de anumire cautari pe google, uite aici specificatiile difuzorului : http://www.toutlehautparleur.com/sub...2d-p-1360.html
Numai bine ! |
Quote:
150L cu 2 tuburi de 10(diametru) pe 16 cm sau dreptunghiular la 5 (latime) pe 30 (lungime) pe 16 (adancime) cm. O sa ai un boost pe la 40 hz (mai jos nu are rost sa acordam, nu se descurca difuzoarele prea bine) Spor la treaba. |
Quote:
Daca nu te descurci, posteaza aici si incercam sa te ajutam ! |
momentan am niste pobleme care sper sa le rezolv .. dar o sa ma apuc cat de curand doar asa de proba cu toate k nu sunt sigur k o sa pastrez incinta pe care o am care are in jur de 25l cred dar se muleaza foarte bn pe spatele banchetei din spate .... dar asa sa vad dk se poate mai bn decat incinta de o am acum :) ms pt calucularea incintei
|
Boss......am si eu un subwwofer la fel ca al tau dak te pot ajuta cu ceva....putem vb mai multe l tel.......0751164166/0767611002......sau pe mess......ryla88_ryla. dar vezi k iti treb statie buna......;)
|
momentan asa arata incintele ... https://www.youtube.com/watch?v=GGuXc...er_profilepage ma gandesc sa le remodelez si sa le fac portu de reflex mai mare :D k e cam mic :) suna foarte bn si asa dar... as incerca tot cu palnii de bass cate 2 pe fiecare subwoofer
|
Eu acolo vad doua cutii ... daca faceai una singura aveai rezultate mai bune .
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:19. |
- Copyright 2026 4Tuning