![]() |
300zx twin-turbo Un nou inceput
1 Attachment(s)
Masina a fost un exemplar super intretinut cu numai 70.000km, aratand ca nou .Motor vg30dett cuplat la o cutie manuala. Inmatriculata in romania.Atasez o poza cu ea.
|
Re: 300zx twin-turbo Un nou inceput
4 Attachment(s)
Apoi masina a fost avariata in proportie de 100%, dupa un accident petrecut la o viteza de cca 220-240km/h, rasturnadu-se de f multe ori.Atasez niste poze cu ea dupa accident.
|
acum in ce stare se afla masina ?
|
Masina sa taiat in bucati si a fost reparata.revin cu poze din timpul reparatiei.
|
cum arata in prima poza :|
|
3 Attachment(s)
O sa arate la fel in viitorul f apropiat.Anexez poze din timpul repatiei.
|
se va naste o bestie?:twisted:
|
Quote:
|
Pacat de ea :( .. sa speram ca va iesi ceva frumos din ea ! succes cu masina !
|
mai bine aduceai alta si faceai o recarosare.
sper sa iti iasa dar eu nu am mare incredere intr-o masina care a fost rasturnata si apoi refacuta. |
am luat si varianta asta in calcul. era mult prea complicat si prea multa birocratie pt recarosare.
|
io sincer nu stiu ce o sa iasa din ea, m-am uitat la poze si absolut toate elementele de rezistenta ale masinii erau indoite, din ce vad in poze toti stalpii au fost taiati , io zic k e o munca in zadar , pt ca aceasta caroserie nu se va mai numii masina niciodata, repet asta e parerea mea, iti doresc bafta
|
Da are dreptate MC MATE , si plus de asta ... pierzi mult timp si bani ...
cand puteai sa mai cumperi una ... in stare mai rea .. si din 2 faceai 1 buna... |
Masina a iesit cu toate lufturile identice cu cele din fabrica.Ideia a fost sa fie aceasi masina cu acelasi sasiu.Si sa faci recarosare nu merita pt ca toata lumea stie birocratia d ela rar si ce presupune acesta.
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 02:12. |
- Copyright 2025 4Tuning