Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   AB 05 M L W - topic nou - (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/124831-ab-05-w-topic.html)

flocea_ro_ab 21-05-09 13:56

AB 05 M L W - topic nou -

8 Attachment(s)
Salutare
an fabricatie 90, 61000 km .. cu motoru asta de 1.6 doar 4000, am revizie tre sa-l schimb.
- am mai avut un topic si s-a sters din cauza lipsei de vizualizari, nu avea rost. acum am decis sa fac din nou un topic deoarece am mai lucrat una alta pe la masina.lo
momentan e la vopsit.
am schimbat la ea:
-masca fata
-aripi dreapta/stanga
-capota

am mai pus cate un petec unde o fost ruginit, am dat cu grund interiorul...
de restul se ocupa vopsitoru.
cateva poze

adi.schumi_tm 21-05-09 14:51

Re: AB 05 M L W - topic nou -

Spor la lucru....

andi_cimpean 21-05-09 19:27

[QUOTE=flocea_ro_ab;2339529am mai avut un topic si s-a sters din cauza lipsei de vizualizari[/QUOTE]

nu are cum sa se intamplae asta...uita-te sa vezi ca sunt thread-uri de ani de zile deschise si pe care nu prea le-a mai vizitat nimeni...si nu au fost sterse.

On topic acum... pune si tu mai multe poze cu masina...dar poze facute de la departare...sa se inteleaga mai bine:)

flocea_ro_ab 21-05-09 19:47

astea is facute cu telefonu
si de la departare nu prea am unde sa fac ca ii in cuptor acuma si nu pot sa o scot in curte numa ca sa ii fac poze..

off am vrut sa zic ca l-am sters.. ca nu mai intra nimeni tot eu postam de 1 singur.

JAYHOVA 21-05-09 20:37

Spor la treaba .....o sa iasa bine.....si a mea e tot in aceeasi stare.. o faci la cuptor... cat te duce ?

flocea_ro_ab 21-05-09 22:27

800 manopera, 160 lei montat masca fata + 2 3 petece pe aici colo + centrat aripi si capota, usi, 370 materiale, vopsea, intaritor, diluant, kit, smirghel spritzchit.. ce mai trebe.
cam 1300 lei.. ca am mai luat niste aripi fara masca fata care nu am pus-o 69 lei
parca.

RobertRFG 21-05-09 23:26

Hai ca merge treaba la masinuta...spor in continuare

B-32-TYC 21-05-09 23:54

gruntul ala rosu e pisu de fata mare contra ruginei...

vezi k se gaseste un grund de culoare gri...nici nu se compara cu cel de culoare rosie cu care ai dat tu.

am testat eu pe o tabla de dacie lasata in ploaie si soare 8 luni.

flocea_ro_ab 22-05-09 09:46

tu te iei dupa culoare sau dupa calitate?asta nu inseaman ca daca ti-ai dat tu masina cu grund rosu si ai cumparat naspa e naspa si asta. din partea mea poate sa fie si roz bombon cu picatele. grundu asta nu il gasesti in comert. e grund bicomponent si e foarte bun. e adus din italia pentru o fabrica din alba. se da pe piese de zeci de tone si rezista ff mult la zgarieturi.
am avut si grund de culoare gri, tot bicomponent, la fel de bun ca asta. nu culoarea conteaza.

B-32-TYC 22-05-09 12:36

in fine..nu am zis ca conteaza culoarea !!!

iti zicea de cel gri...k este mai bun....si este.

flocea_ro_ab 22-05-09 13:57

mai bun ca asta nu este, calitativ. pacat ca mai am 2L ca iti trimiteam un L sa vezi cum e.. sa dai pe o trabla dupaia sa incerci sa o zgarii .. si asta dupa 4 ore de uscat.

Update: luni va fii vopsita \:D/ poze luni !

flocea_ro_ab 29-05-09 00:32

8 Attachment(s)
una alta.. mai este ceva de lucru..

B-32-TYC 29-05-09 02:00

man, scz ca iti zic, dar arata cam naspa...e cam stramba si nu are finisaje.

mda..ai zis tu ca mai ai de lucru la ea, sa vedem.

mecanicu007 29-05-09 06:31

mie mi se pare destul de binisior avand in vedere pretul manoperei si al materialelor..mai trebuie lucrat pe ici pe colo ..pe mine numai materialele m-au costat 13 mil si manopera 15mil..si oricum nu cred ca o sa iasa calitativ prea bine(nu mai ai cu cine sa faci treaba in ziua de azi)...ca sa nu mai zic de piese care sunt de kko(eu am avut noroc ca in zona sunt ff multe ''parcuri'' de dezmembrari dacia aduse din ungaria..)

flocea_ro_ab 29-05-09 07:56

de finisaje nici eu nu is pre multumit. insa cand am timp o sa imi aliniez usa aia din dreapta, isi face de cap nebuna si ce mai ce mai este de facut.
@b-32-tyc nu e chiar asa stramba, are si luciu numai ca nu am stiut sa fac eu pozele pe domeniu care sa evidentieze asta. mie imi place cu exceptia usi si a farurilor de pe partea dreapta care unu imi bate in cer dupa ce le-o montat x-zibit :))
luni o sa fac curat la motor :|

All times are GMT +2. The time now is 20:08.

- Copyright 2026 4Tuning