![]() |
Cum sa iei numere rosii de multe ori
Faza adevarata, dar inca nu stiu toate detaliile:
Un cunoscut si-a luat o masina adusa recent, cu R.A.R. facut, cu decizia de calcul al taxei in manuta, dar a pierdut brieful mic, original. Eh, politia refuza sa i-o inmatriculeze, dar ii elibereaza numere rosii pana ii vine alt brief (de asta se ocupa politia). I s-a comunicat ca dureaza in jur de 1 an de zile. Totusi, e o treaba... O sa incerc sa aflu toate detaliile. |
Re: Cum sa iei numere rosii de multe ori
si eu mi-am luat numere rosii de doua ori, deci vreo 50 de zile cu numere rosii, am facut asta prin dealer...
|
legal se pot lua de 3 ori:)
|
legal .. si sincer sa fiu nu am auzit pe nimeni sa ia de mai mult de 3 ori .. poti face alta treaba sa vb cu cineva care are o firma de " masini " dealer sau srvice sa-ti dea numerele de garaj
de ex B 99 probe ;) |
un prieten are un a4 si il tine cu numere rosii de asta toamna .. i`a pierdut leasingu` briefu` .. si pana se face altul .. nr rosii ;) deci are dreptate ionut_cluj
|
Tare faza asta! Cine stie, sa dea mai multe detalii!
|
stiu si eu pe cnv care si-a luat masina din afara dar nu avea nuj ce acte la ea si pana vin actele (din austria parca) nr rosii frate! e deja la al 4-lea set si toul e perfect legal.
|
da se pot lua numere rosii de mai multe ori... dar se plateste taxa de 60 de lei din cate stiu...daca gresesc rog pe cineva sa ma corecteze
|
Quote:
|
maxim 3 ori numere rosii la o masina.
cu exceptii legate de pierderea unui act (nu merge mereu ) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:33. |
- Copyright 2026 4Tuning