![]() |
BATTLE || skoda octavia 2 rs
7 Attachment(s)
cei care voteaza sunt rugati sa argumenteze alegerea in mod obiectiv :wink:
este primul topic de battle facut d mine asa k rog moderatorii sa rectifice daca e vreo greseala :idea: |
Cei care voteaza sunt rugati sa si argumenteze :P
|
Re:
Quote:
|
hm.. intre rares si amdskilz....
rares. simplu jante frumoase culaore frumoasa madskizl. simplu dar agresiv... jante capota...culoare desi se putea ami mult la ploape :D vot madskilz |
vot madskillz pentru: paintjob, capota, spoiler (de audi dc nu ma insel), jante (puteai totusi sa le dai o nuanta f mica de albastru :D). la pleoape dc trageai o linie neagra la partea inferioara erau perfecte.
ps: iar ma repet (scuze) dar, fratilor, trebuie sa faceti ceva cu umbrele de pe asfalt cand coborati masina, modificati spoiler etc stiti voi :D. este doar un sfat |
skillzule tati imi cer zeci de mii de scuze dar din greseala l-am votat pe maskt :lol: :oops:
|
am votat cu madskilz ptr. culoare, capota, agresivitate ,jentzi 8)
edit : nu sthiu ce se intampla... :?: dar eu l-am votat pe madskils si vad ca procentul e 0 :? |
Skillzu rullz!!! cea mai agresiva... si calitate....
un MINUS ca a micsorat rezolutia :P |
ra 2 ........ combinatzia de culori
shi bodykitu' pls jantele rep un mare plus |
Re:
eu am votat madskilz ..i-mi place agresivitatea masini ... trebuia sa particip si eu dar am avut o avarie la pc si a trebuit sa formatez :(
|
@ bmw m power..stai man linitit :wink: oriucm a lui maskt e marfa.... :D
|
intre rares si madskilz: Votat madskilz cu motivele pe privat la cei 2, nu le-am scris aici ca sa nu influentez urmatoarele voturi.
|
thx fratzii mei si thx in special alxutz pt privat :wink:
|
re
multumesc celor care m-au votat.mia placut vaza aia intre Rares si madskilz :) ORicum felicitari.Cat mai tine poll-u ?
|
Re
vot rares!!!p.s:nu pt k este prietenul meu!!!(mia placut k a facuto foarte simpla)
madskilz :frumoasa masina(respect din partea mea) |
| All times are GMT +2. The time now is 11:32. |
- Copyright 2026 4Tuning