![]() |
Old vs. New
Savurati filmul si argumentati ce ati votat.
Multumesc! :) |
Buna idee cu topicul asta, dar foarte greu sa dai un vot, parerea mea.
Probabil o sa votez si eu dar peste vreo 2-3 pagini. Mai ma gandesc. |
Dap bun topic, de film de la mine stii....Eu unu as alege un golf 4 pt ca e mai nou si are mai multe optiuni...ai mai mult confort dotari..si un look mai marfa...kestia cu viteza se poate schimba printr-un mic chip :) + alte schimbari evacuare filtre etc...Deci merg pe mana la golf 4!
George_smiley rullz :twisted: |
Si eu as merge pe VW :shock:
|
Re:
Quote:
Presupun ca la Golf-ul 4 te refereai ;) |
unii au evoluat, altii au pierdut exact ceea ce le dadea farmecul.
ma bucur ca seria mustang a revenit dupa mai mult de o decada de gunoaie de masini, si golfurile gti la fel - dupa prima masina care a fost o revolutie au urmat numai gunoaie - pana la generatia V! |
i'm with the old, but reliable :wink:...
|
Sunt multi constructori care au evoluat dar sunt si multi care au stricat tot ce aveau bun. Un bun exemplu e Lancia, ce era in trecut o Lancia si ce e acum.
Probabil ati vazut paralele intre vechi si nou de la TopGear, sunt foarte bine argumentate si destul de reale. Sunt masini care-si fac de ras parintii si sunt din ce in ce mai multe. Un bun exemplu este si seria 5 E60 fata de E39. E39 era adorata de o lume intreaga si ca performante si ca design, in timp ce urmasul E60 e destestata ca design de jumatate din fanii BMW si de toti ceilalti, bine macar ca a mai ramas cu performante. |
Re:
Quote:
Ma indoiesc,am mai zis-o si pe un alt topic.... Golf-ul 2 GTI ocupa locul 20 din 100 in topul celor mai bune masini din toate timpurile,informatia dintr-un filmulet Top Gear. Golf-ul III VR6 e un gunoi?? Mai bine mai gandeste-te inainte sa acuzi Golf-urile. Poate tu te-ai referit la Golf 4 care intr-adevar zice lumea ca nu mai e asa fiabil ca celelalte si potential tuning scazut. La asta da,nu zic nimic,da la celelalte scuza-ma. P.S:Imi cer scuze ca te-am luat asa tare,nu vreau sa te simti ofensat,dar nu stii cat de mult inseamna Golf-ul 2 GTI pt mine si trebuia sa dau o explicatie. :) |
Mai exista topic ... \"oldies vs new\"...
aici e: https://forum.4tuning.ro/viewtopic.ph...=oldies+versus |
| All times are GMT +2. The time now is 08:33. |
- Copyright 2026 4Tuning