![]() |
CLIO SPORT CU JR FILTER
1 Attachment(s)
mASINA ERA STOCK, I-AM INSTALAT FILTRU JR AIR FORCE CU COLD AIR INTAKE CA SA FACA PUTEREA DECLARATA.
|
s-a incercat si modificarea electronicii sau s-a adaugat doar filtru sport?
intreb pentru ca sunt curios daca poate fi urcat din electronica ... |
Doar filtru JR AIR FORCE. Evident ca masina ar putea avea o putere mai mare prin modificarea parametrilor de avans si amestec.
|
Re: CLIO SPORT CU JR FILTER
pai si domnule florin ce mai asteptati cand va apucati de ea
|
O masina care arata bine si are un potential dpdv mecanic destul de bun. Un compresor mecanic sau chiar o turbina , cu un diferential autoblocant (ceva mai eficient - din cate stiu are din fabrica)ar face masina asta o adevarata bijuterie .
|
La fel ca noua generatie,nici Clio II RS nu are LSD.Pentru ceva atat de important care ar fi crescut pretul masinii cu vreo 300 EURO mi se pare zgarcenie inutila.
|
Lambo Style Doors??? wow...doar 300 euro pentru RS??:lol: :lol: :lol: Ontopic am vazut un aftermarket Limited Slip Differential pe RS undeva in jurul a 900 Euro pe K-Tech Racing parca...se merita banii astia?
|
masina are lsd din fabrica undeva la 20% , masina este gandita pentru strada nu pentru curse asa ca ...... think abaut it . nu degeaba masinile de curse au preturi astronomice.
|
Clio RS nu are nici un fel de LSD,e diferential normal,deschis,cum vreti sa-i spuneti.
E normal ca pretul aftermarket sa fie mare.Daca era gata montat din fabrica ar fi costat mult mai putin.Pana la urma e vorba doar de doua ambreiaje in plus (in cazul unui LSD clasic). |
| All times are GMT +2. The time now is 18:36. |
- Copyright 2026 4Tuning