![]() |
Porsche 356 C Coupe transformat īn operă de artă
4 Attachment(s)
Porsche 356 C Coupe transformat īn operă de artă
Margaret Warren este o pictoriţă din Florida care şi-a transformat Porsche-ul 356 C Coupe īntr-o adevărată operă de artă. Noi spunem că rezultatul este cu adevărat ameţitor din toate punctele de vedere. La prima vedere am crede că mica pictoriţă a fost inspirată de cāntăreaţa Janis Joplin care a făcut acelaşi lucru cu Porsche-ul din dotare īnsă a ţinut să contrazică şi să ne asigure că inspiraţia a venit din partea mamei sale. Vă lăsăm să admiraţi frumoasa maşină din 1965 transformată īntr-un curcubeu. |
Re: Porsche 356 C Coupe transformat īn operă de artă
dragut....
|
nu-mi place...
|
pff.. a cui putea fii o asa bataie de joc, decat a unei celulitoase pufoase, o bila de grasime care se crede minunata. asta ar fii trebuit sa ramana o masina de colectie in stare originala nu o tampenie a unei puhave...ar trebui data o lege in acest sens pt ca prea multe masini cu istorie ajung pe mana unor cretini. hai ca la beetle mai mergea, dar mizeria asta facuta pe un porsche cu traditie, eu o consider o blasfemie la adresa celor care se chinuie in draci sa restaureze asa ceva.
am vazut niste kestii asemanatoare acum ceva timp in mall-plaza pe niste seat-uri, dar lucrarile alea erau oricum net superioare celei de pe coupe-ul asta. nu stiu ce gasesc unii atat de extravagant.... |
e blonda
|
:lol: O fi ea artista, dar e pacat de masina totusi !
|
Ma intreb...si-o fi pus pozele si pe hi5? Nu e vina ei, stati linistiti, e a celui care i-a cumparat "jucaria" sa mazgaleasca pe ea. Daca era Janis nu as fi zis nimic, dar nu toti ar trebui sa isi permita sa strice masini de colectie.
|
ce s-au asortat ele :lol::lol::lol:
|
Zdreanta...
Cum sa faci frate asa ceva la o super masina?! Intr-adevar arata ca un CURcubeu |
probabil o chinuia talentu si nu stia cum sa arate :)). oricum saraca masina
|
E fain zici ca-i desenat cu stanga si cu ochii inchisi
|
Alta masina de colectie batjocorita...
|
foarte urat ceea ce poate face o femeie unei masini clasice deosebite!!!!de ce nu a facut asta unei dacii???Atunci nu cred ca mai zicea nimeni nimica!!!!Foarte urat!!!!
|
cea mai urata masina:twisted:
|
sincer :P:P a stricat masina da ce stim noi e arta=)):P:P:P yeah
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:54. |
- Copyright 2026 4Tuning