![]() |
AVUS Performance modifică Audi Q7
10 Attachment(s)
De la Audi la Mercedes şi iar la Audi
Iată că după o experienţă mai mult decât reuşită cu Mercedes C63 AMG, AVUS Performance se reîntoarce la modelele constructorului din Ingolstadt, cel mai nou proiect având la bază SUV-ul Q7. Echipat cu motorul V8 TDI de 4.2 litri, Audi Q7 a primit un ECU modificat şi beneficiază acum de 365 CP şi 880 Nm (de la 326 CP şi 760 Nm). Ca rezultat, acceleraţia de la 0 la 100 km/h se realizează în 6.0 secunde în timp ce viteza maximă este de 245 km/h. Mai mult de atât, suspensia pe aer a fost modificată iar garda la sol poate fi coborâtă cu până la 90 mm. Din punct de vedere estetic, avem LED-uri, grilă frontală neagră, pleoape petru faruri, stopuri roşii, tips-uri negru mat şi nu în ultimul rând noi jante, pe 23 inci. La interior, viitorii clienţi vor putea opta pentru un sistem multimedia cu monitoare integrate în tetiere. |
Re: AVUS Performance modifică Audi Q7
performante impresionante dar look .... slabut . :???:
|
Hmm da bine cu grila asta neagra... masina e frumoasa... privita separat fata-spate, exclus din lateral:lol:
|
modificari simple si de bun gust
|
mie nu imi place q 7
|
cum arata ...lasa de asteptat ...nu e chiar cine stie ce
|
si iara rotile pe 23 de la Rinspeed. pana la urma Avus nu a facut decat un remap.
|
frumos chiar imi place jantele il fac sa para mai micutz ii reduce imaginea de masivitate..
|
arata bine..nu chiar asa agresiv cum ne asteptam cu totii cred
|
0-100 km/h in 6 secunde cam naspa pentru un motor de 4.2l
|
Quote:
|
masiv si negru cum imi place.. si cel mai important este ca e simplu fara prea multe modificari, poate doar pleopele nu-si au locul si jantele putin prea exagerate..
|
Nu e nimic nou la Q7-le acesta ; Rinspeed pe 23" au pus mai multi tuneri . Daca erau negre jantele dadea mult mai bine.
|
cam simplu probabil se putea si mai bine. oricum frumoase jentile.
|
Quote:
serios ???? |
| All times are GMT +2. The time now is 18:04. |
- Copyright 2026 4Tuning