![]() |
SL 55 AMG si SL 65 AMG
6 Attachment(s)
SL 55 AMG si SL 65 AMG
SL 55 AMG - 5.5, V8 supercharged: - 380 kW/517 hp, 720 Nm - 0-100 km/h in 4.5 secunde (outgoing model: 4.7 seconds) - top speed 250 km/h. SL 65 AMG - 6.0, V12 biturbo - 450 kW/612 hp, 1000 Nm - 0-100 km/h in 4.2 sec - top speed 250 km/h. Ambele variante sunt dotate cu o suspensie sport ce are la baza a doua generatie a sistemului Active Body Control. Ca dotare speciala trebuie mentionat sistemul AMG RACETIMER, care ofera soferului posibilitatea de a-si masura performantele realizate pe circuit. |
4 Attachment(s)
alte poze >>>
|
mda se vad ceva schimbari .. spoileru din fata / spate ... triplele sunt mai negre .. total e suppppper tare
|
Arata superb ambele... mai ales jantele lor ma innebunesc
|
hmmm si ca performante nu vad decat acceleratia diferita dar foarte apropiata- in rest 250km/h ating amandoua, ar fi trebuit la v12 sa mai dea drumu pana la 280-320 :)
|
O restilizare binevenita. Nu prea se vad schimbari; inseamna ca arata la fel de bine ca pana acum. :D
|
Arata amandoua super!
Parca jantele de pe sl55 sunt mai tari :? . |
Probabil ca nu o fac de nebuni aia de la mercedes , poate asta e legea .... sa fie limitata la 250 ca sunt sigur ca ajunge la mai mult...
|
nu are cum sa se duca mai mult dak e limitata...dak se scoate limitatorul e alta poveste
|
re
bai frumos pacat ca le limiteaza strica chestia asata oricum masina e frumoasa
|
eu unu nu sunt fan mercedes, da pot spune ca sunt frumoase. imi plac mai ales branhiile de pe spoiler fata. in legatura cu limitatrea, sa fim seriosi, 1 daca vrei poti scoate limitatoru: 2 unde crezi tu ca poti merge mai tot timpu cu viteze de peste 250km/h. sa fii multumit ca pe drumurile noastre poti merge in siguranta cu 200 max.
|
In Germania nu sunt limitari de viteze pe unele sectiuni de autobahn. In plus, daca iti iei o masina k aia, e pacat sa nu o duci undeva sa-i scoti limitarea de viteza. k la ce motor au amindoua, prind 250 in treapta a patra :D
|
Indodeauna au aratat bine dar acum intrec orice masura....SUPER TARE FRATE...Mercedes Rullz :D
|
se vad ceva schimbari si sunt in bine
imi plac mult jantele de pe sl55 8) |
Intr-adevar merita scoasa limitarea pt portiunile de pe Autobahn... dar in rest??? Sa fim realisti ca in Romania numeri pe degetele de la o mana soselele unde ai putea incerca viteza maxima. Parerea mea ca pentru drumurile de la noi, pana se imbunatateste situatia... demarajul ramane baza
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:43. |
- Copyright 2026 4Tuning