![]() |
Opel GT
2 Attachment(s)
Noul Opel GT - urmasul modelului GT produs in perioada 1968 - 1973, va fi prezentat publicului la Geneva Motor Show.
Detalii: - Motorizare: 260-hp 2.0-litri ECOTEC turbo - RWD - acc 0-100km/h: sub 6 secunde - viteza de top: 230 km/h |
Engine
Type: Inline-4, Turbocharged Displacement cu in (cc): 122 (1998) Power bhp (kW) at RPM: 260(194) / 5300 Torque lb-ft (Nm) at RPM: 260(353) / 2000-5300 Redline at RPM: 6300 Brakes & Tires Brakes F/R: ABS, vented disc/disc Tires F-R: R18 Driveline: Rear Wheel Drive Exterior Dimensions & Weight Length × Width × Height in: n.a. Weight lb (kg): n.a. Performance Acceleration 0-60 mph s: < 6 Top Speed mph (km/h): > 143 (230) Fuel Economy EPA city/highway mpg (l/100 km): n.a. |
poi se cam i-a dupa speedster .. are cam aceleasi linii ... dar sunt si f mari diferente .. cum ar fi farrurile .. dar la baza are speedsterul
|
Va inlocui Opel Speedster sau e mai mare?
|
parerea mea e ca arata ceva mai bine ca speedster dar nu cred ca se potrivesc \"umflaturile\"din spatele teterielor,care imi scapa cum se numesc acum :( superb in rest
|
Pare mai degraba un succesor al Calibrei, judecand dupa performante. Iar ca aspect, arata - nu gluma.
|
Re:
Quote:
Dupa cum am zis... este succesorul Opelului GT produs in perioada 1968 - 1973 |
Arata super....ar fi fost super sa mai aiba si faruri escamotabile cu manete :lol: .
Cred ca va cam inlocui speedster care e deja cam depasit. |
masina arata mai mult ca urmasul lui speedster si mai putin ca urmasul GT-ului,oricum este foarte frumosa :D
|
mama ce esapament are... stopurile sunt de astra \"trase de par\" 8)
|
re
parerea mea ,naspa evacuare parca prea future :) si slabut la motor pt un GT doar 230 ? oricum design-u e frumos felicitari lor:P
|
daca nu va fi la fel de incomoda si rigida ca si speedster s-ar putea dovedi un real succes
|
trage mult a speedster! paote o fi putin .. 230 cp.. dar.. motorul e tare! 130c/litru! umflaturile din spate.. toate sunt acum asa! inspirate formula unu! dirijarea curentului de aer.. .... ..... si farurile... noua gama opel astra!
|
Fatza seamana mult cu o masina americana... nu ma pot pronunta exact. Are un pic din Corvette sau Viper.
|
Asta deoarece Corvette-ul si Viper-ul au fost \"europenizate\" :) .
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:08. |
- Copyright 2026 4Tuning