![]() |
Machete Invechite de vreme-Weathered
Stiu ca o sa ziceti ca trebuie lipit de topicul cu machete busite dar acum e altceva. Este vorba de machete muradre ce reprezinta suratele lor 1/1 (de curse ) murdare sau in stadiul in care au terminat cursa.
Nu vorbesc de machetele invechite cu rugina etc. ci cele prafuite,murdarite... dar care nu au damage.... Are Exoto o linie intreaga cu asa ceva. >>Finish Line Plus si Finish Line simplu. Planuiesc si eu sa achizitionez asa ceva daca totul merge cum trebuie si iau premiu anul asta la scoala...:rolleyes2 Am si eu un Subaru Impreza de la bburago 1/32 murdarit ca dupa o proba speciala,si impreuna cu macheta mi-au dat si o mini diorama. Poze in curand. |
Re: Machete Invechite de vreme-Weathered
ori sunt invechite de vreme ori murdare ?
|
Pai da... in timpul cursei masinile se murdaresc din cauza factorilor de mediu si al prafului (factorii de mediu: ploaie,ninsoare),sau in cazul masinilor de raliu se murdaresc din cauza noroiului si al apei din vaduri.
|
DNT, fii mai diplomat, ca nu esti buricul pamantului! :)
Dark Side, asteptam poze! :) |
nici nu o sa fiu :lol: dar ma trezea el pe mine...in fine
dar se intelege ca sunt ruginite din titlu:D vreau si eu poze cu machetele alea exoto :O |
4 Attachment(s)
Niste exemple ... :)
|
7 Attachment(s)
Uite-l!
Este un Subaru Impreza 2007 WRC;
Oricum se gasesc destule pe ebay si chiar daca costa odata merita sa ne facem o bucurie cu un astfel de model. (sau poate nu odata la cei ce au cum) |
frumos
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:58. |
- Copyright 2026 4Tuning