![]() |
LOTUS ELISE
1 Attachment(s)
MASINA E STOCK SI AVETI TESTELE CU SI FARA FILTRU DE AER.
|
Salut
Imi poti spune, te rog, ce filtru s-a folosit? O crestere de 3 cai + 2 nm doar din filtru la un motor atat de mic mi se pare foarte ok! Ce surplus de putere crezi ca ar oferi un unichip? Multam. |
Sau am \"citit\" eu prost sheetul si de fapt cu filtru are o pierdere de putere? Nu-mi dau seama daca \"f filtru\" inseamna \"fara filtru\" avand in vedere ca la al doilea run scrie \"initial\".
|
Putine filtre sunt mai bune decat o filtru. Cu un anume JR am avut surpriza sa fie mai bine decar fara deloc. In cazul Lotusului pur si simplu i-am scos filtru.
|
Am inteles...era fara filtru punct. Am crezut ca a fost inlocuit cu un altul. Scuze pt confuzie.
Intrebarea cu unichipul ramane! |
Eu ma feresc de pronosticuri, asta fac baetii care nu au dyno si isi permit sa scrie orice, ca hartia suporta. Dar din cate am citit pe net toti spun 5-10% :lol: :lol: :lol: Eu ce sa-ti spun, am vb cu propritaru care are mai mult de 70 de ani si o sa ii punem UNICHIP. Acum 15 ani imi reparam pe langa el scuterul si il plictiseam groaznic cu probelmele mele in timp ce el prepara diverse masini de raliu, Pe atunm visam sa am si eu o duba plina de scule ca a lui si acum ii fac eu lui masina, chiar e un feeling special.
|
Te cred, trebuie sa fie foarte misto :)
In cazul asta, daca nu e prea mare deranjul, te-as ruga sa \"keep me posted\" cu rezultatele. Am si eu un lotus cu acelasi motor de 125 de cai, pe care-l voi scoate probabil prin primavara, cand se mai incalzeste, si sunt foarte curios si, evident, interesat. P.S.: Lotusul domnului respectiv e unul negru cu jante aurii? P.P.S.: Ce alte \"goodies\" s-ar mai gasi pt un elise pe la tine, in afara de unichip si NOS? Multam! |
Re: LOTUS ELISE
Ceva noutati legate de Lotusul respectiv? Nu de alta dar, cel putin calendaristic, am intrat in primavara :)
|
Re: LOTUS ELISE
Salut, inca nu am facut-o ca avem garajul si curtea pline... Dar in 2 saptamani sigur. Oricum la mine in curte inca e zapada.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:02. |
- Copyright 2026 4Tuning