![]() |
VW Golf III VR6 vs. BMW E30 323 cabrio
ce ziceti care castiga? golful este stock ,bmw-ul are ceva modificari si are peste 200cp proprietarul spune ca are 230cp
s-a dat golful de 3 ori la bmw fiind soferi diferiti in toate 3 turele 1.fostul proprietar 2.un prieten de-al proprietarului care se da la legale 3.fratele celui care se da la legale ,si el participa va dau eu raspunsul mai tarziu |
Re: Golf 3 Vr6 vs bmw e30 323 cabrio
ce modificari a facut cel cu bmw`u la un J-tronik sa il duca in 200 cai? :))))))
|
Re: VW Golf III VR6 vs. BMW E30 323 cabrio
Chiar si fara modificari merg pe mana BMW-ului din cauza tractiunii spate. Sunt curios sa aflu rezultatul.
|
Quote:
|
Vorbesc asa pentru ca diferenta intre timpii de acceleratie e foarte mica (cel putin din ce am gasit pe Internet) si pentru ca BMW-ul are tractiune spate. Daca mai exista si modificarile...nu prea cred ca Golful castiga. Astept totusi sa aflu care a fost rezultatul, pentru ca altfel vorbim discutii. Daca rezultatul e in favoarea Golfului atunci iti dau dreptate si intru pe silent :)
|
e totusi diferenta de vreo 30-40cp (depinde de varianta) in favoarea golfului
iar 323i-ul fiind cabrio e posibil sa fie chiar mai greu decat coupe-ul |
nu intodeauna foaia exprima si realitatea. Si ti-am zis clar ca acel bmw fara modificari nu are nici ce-a mai mica sansa in fata golfului. Si crede-ma ca nu vrb din carti
|
Quote:
|
Quote:
|
Eu zic ca bate vr6le...s`a dat un tov cu vr6 cu o pisica de 2.5 si l`a lasat in urma la o distanta de un tir:D
|
Quote:
on: cam ar trebui sa castige vr6`le destul de lejer. |
Quote:
ps: daca bmw`ul are acei 230 cp (desi nu cred...) spulbera vr`ul. stoc vorbind vr`ul se duce mai bine.... parerea mea :D nu dati cu pietre |
Scorul final a fost 2-1 in favoarea golfului.Pronosticul meu.
|
Este timpul sa va dau raspunsul ,scor final 3-0 pentru golf
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:22. |
- Copyright 2026 4Tuning