![]() |
Opel Astra C16NZ '92 - TM 56 LEU
Salu'TARE...
Va prezint si eu leul meu...deocamdata e pui de leu dar e in crestere...cu ajutorul vostru vreau sa-l fac sa se descurce mai bine in jungla timisoarei :)) Opel Astra 1,6i, C16NZ, 1992, alb https://forum.4tuning.ro/picture.php?...ictureid=14560 ce intentionez: vreau sa o fac toata o combinatie intre alb si negru si la interior la fel. intrebari: 1. de unde imi iau si eu bord cu turometru? (al meu nu are) 2. unde pot sa imi fac capota...rugina si bad boy look ? 3. cine ma ajuta cu vopsitul bordului si a usilor pe interior ? 4. pt. timisoreni...am inteles ca joi sunt intalnirile dar unde ? mersi lume... |
Re: Opel Astra C16NZ '92 - TM 56 LEU
Bine ai venit :)
1. Cauta la dezmembrari sau chiar pe forum. Niciodata nu stii unde poti gasi :D 2. Tot pe forum mai sunt baieti specializati in creeare de badboy ;) 3. Este crapat sau are alte defecte?...daca nu are...NU IL VOPSI :( 1. Pentru inceput...da banda aia de izolier de pe capota (aia de deasupra farurilor) 2. Da aerisirile alea false de pe capota. Pentru mai multe idei...pune si tu mai multe poze :) |
Quote:
- nu e banda izoler era deschisa capota...:) - aerisirile false o sa le dau jos cand repar capota urmeaza si alte poze mersi :) |
ceasuri de bord gasesti la dezmembrari numai sa ai grija sa fie complet!
fain volanul..imi place ;) ce nu`mi place... nu`mi plac "proiectoarele"alea cu leduri ca idee pt vopsit... partea de jos pana la chederu geamului o lasi alba.. iar partea superioara neagra cu geamuri fumurii ;) |
am rugamintea sa pui si tu niste poze calumea..folosind serverul forumului:)
si incearca sa o tii cat mai simpla...sa stii ca nici autocolantele alea pe stopuri nu dau prea bine:( pentru a corecta defectul la bord...incearca sa ii montezi un alt carkit...necesar si totodata si estetic:D...decat cu urmele alea. |
Quote:
poti sa imi faci o varianta virtuala cam cum ar arata...vopsita asa cum zici tu ? mersi |
Quote:
- vreau sa imi cumpar stopuri din alea clare (negru) si agel eyes la fel (apropo...stiti ceva preturi ?) am gasit agel eyes cu 140 euro perechea - vreau sa vopsesc bordu intr-o combinatie alb si negru mersi pentru sfaturi |
3 Attachment(s)
Quote:
Daca mai ai intrebari imi trimiti PM... |
Quote:
|
2 Attachment(s)
pana una alta...m-a chinuit pe mine putin talentu'
|
2 Attachment(s)
inca un model...cam asa ceva as vrea sa o fac...
p.s. rog un moderator sa imi stearga postul cu pozele alea multe ca sa le postez din nou cum trebuie...ms |
ti-am trimis pe PM despre intalnire !
deci, in fiecare Joi, la ora 19:00 la Stadion ! (vezi pe clubopel) si pentru multe si multe alte idei, poti sa ma intrebi linistit ! cat despre bord, ti-l pot monta fara probleme, chiar daca nu are firul tras, ti-l trag eu ! numa sa gasesti bord cu turometru (eu la vremea pe cand aveam primul "F", am dat bordul meu si 50 lei). Duminica e intalnire bi-locala (TM-AR) in Timisoara, ne vom intalni la ora 12 la Selgros, apoi la o gratareala in Padurea Verde, la Muzeul Satului ! si nu stiu daca mai are rost sa iti zic ce sa dai jos de pe masina, deja au zis si colegii, si am sa iti zic si eu la fata locului (bad-boy look, grila modificata s.a.m.d.) O zi buna ! |
WAW boss!... =)) Ti-ai facut 2-3 VT si ai si tunat-o... :lol: ... asa din taste, a?!... :lol: ... Tine-o tot asa si ajungi departe... mai ales ca ai si plasa pe triple, sau ce o fi aia... ce dreacu mah...:lol: ... Asta se numeste smecherie ... :lol::lol::lol:
|
Quote:
P.S. M-ai cautat mult ? :) |
| All times are GMT +2. The time now is 10:09. |
- Copyright 2026 4Tuning