![]() |
BMW 320 D E46
1 Attachment(s)
AVETI PE GRAFIC PUTEREA STOCK SI DUPA TUNING. MASINA NU AVEA NICI O MODIFICARE.
|
NU ti se pare ca arata cel putin dubios acele variatii pe curba de cuplu?Ar fi interesant sa ne explici cate ceva despre acest lucru.
|
Re:
Quote:
|
Paradoxal, dar sa stiti ca si dieselurile au senzor de detonatii, pe unele motoare mai elaborate. Asta ca sa limiteze sarcina in functie de presiumea maxima din cilindrii.
Masuratoarea finala am facut-o cu frana cu curenti turbionari si am facut-o din mai putine puncte. De aceea e asa. E interesant insa sa vad ca vreti sa iesiti din cutiuta voastra. :) glumeam! |
Aha!Deci pana la urma dynotestul iese cam cum vrei tu. Oare si cele facute la masinile lui ceky la fel au fost masurate?:))Ce sa-i faci, trebuie sa mananci si tu dupa el nu?:))
|
Re:
Quote:
orice harta in care apar detonatii arata altfel. |
Asculta Rabanne, eu te-am invitat pe la noi ca sa intelegi cum se face dynotestul. M-ai sunat ieri sa-ti ceri scuze si sa ne imprietenim si azi uite ce-mi faci. Ca un tata iti spun ca i-ai suparat pe majoritatea pe aici cu stilul tau de catelus care a invatat sa latre, dar latra subtire inca :D :D :D GLUMESC gata, te-am iertat.
Ori incetezi cu concluzii bazate pe speculatii si cu atacuri directe ori o sa ma obligi sa renunt la statutul meu parental si sa ma lepad de tine, adica o sa te invitam sa postezi in alta parte. I meen it! |
Ce puteam sa ma astept de la un inginer. Atata stii atata faci. Tu ai spus de treaba cu mancatul dupa ceky nu eu.
|
Re:
Quote:
In plus am termionat si dreptul, acum fac master pt un viitor doctorat, vreu sa sti ca parerea mea este ca tu tocmai ai comis un delict care se cheama CALOMNIE. De asta poti fi acuzat. Daca aveti ceva de impartit va rog sa o faceti privat, iar aici tehnica e cea care are intietate. Cred ca scuzele ar rezolva ceva. :twisted: |
Re:
Quote:
In plus am termionat si dreptul, acum fac master pt un viitor doctorat, vreu sa sti ca parerea mea este ca tu tocmai ai comis un delict care se cheama CALOMNIE. De asta poti fi acuzat. Daca aveti ceva de impartit va rog sa o faceti privat, iar aici tehnica e cea care are intietate. Cred ca scuzele ar rezolva ceva. :twisted: |
Re: BMW 320 D E46
Bine , ai dreptate. Am gresit. Sunt o fire vulcanica si deseori ma ia gura pe dinainte. Scuze ca am spus ceea ce am spus despre ingineri. Am vrut sa fiu rau in ceea ce-l priveste pe Florin, atata tot. Retrag ceea ce am spus:)
|
Re: BMW 320 D E46
320d 2003 150hp stock, cat ar obtine? si care ar fi dif intre strada si dynamometru... am inteles ca rez nu sunt chiar aceleasi....
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:13. |
- Copyright 2026 4Tuning