![]() |
IMSA - Lamborghini Gallardo GTV
5 Attachment(s)
Lamborghini Gallardo realizat de IMSA
- 5.0 litri, V10, 600 HP Poze :arrow: |
f. frumos!
|
si stock si oricum ar fi e frumos rau :)
|
Marfa masinuta !!!! Parca era mai marfa pe PORTOCALIU ..
MA STRESAT ATITA GRI METALIZAT |
mijto mashina...parca i-au dat ceva steroizi shi au umflat-o...mi se pare mie sau din lateral aduce putin a lotus??
|
:shock: c masina....c jante are masina asta.. :shock:
|
un lambo care se respecta nu cred k are voie sa aibe o culoare asa banala.parca mai de efect ar fi fost galbenul sau negrul.oricum stiti melodia lu b.u.g. mafia nu? \"m-a stresat in ---- mea atata gri metalizat\"
respect RoSonic si Gratzian si mersi pt mesaje.promit sa fiu mai atent de-acu inainte. |
wow .. suoper tare .. dau suppper bine jantele .. e supper tare
|
monstru :shock:
|
ar merge pe un negru....cu un grafix very strange....ceva misterios.....shi sa nu aiba absolut nici un scris pe ea....... :D .....in rest........soooooooooper
|
De acord cu problema culorii. Oricum, arata bestial micul Lambo
|
wow !
ar merge sa tacetzi voi shi sa ii dau eu o talpa asha gri shi blanda cum e ea hahahahah ! mega mega jentzi ! arata mortal mashina..cel mai frumos lambo pe care l-am vazut vreodata. |
:shock: arata foarte bine.dar cred k arata mult mai bine verde aprins sau portocaliu mai inchis.parerea mea... :roll:
|
:shock: arata foarte bine.dar cred k arata mult mai bine verde aprins sau portocaliu mai inchis.parerea mea... :roll:
|
re
frumoasa masina ma intreb daca varianta mai noua a lu gallardo o awea lambo doors :) ciudat un lambo fara that doors :) oricum e frumos foc varianta asta mi sa parut putin umflat la .adevarat ca strica culoare parca un negru perl :) mergea perfect.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:58. |
- Copyright 2026 4Tuning