![]() |
Audi Q7
11 Attachment(s)
in profunzime ...o noua sedinta foto
|
Poza aia in care se vad jantele mai bine e super!
Q7 va fi facut in serie? :? |
foloseste aceeasi platforma tehnica sau nu cu vw touareg?
|
va fi productie de serie si presupun ca are aceiasi platforma cu toauregu ....
|
e mai mare ca land cruiser? ca nu pot sa-mi fac o idee
|
# Price Range (estimated MSRP): $45,000 - $65,000
# Body Type: 5-door SUV # Layout: front engine, 4WD # Engine (estimated): 335 hp, 311 lb-ft of torque, 4.2-L, 40-valve V8 # Transmission: 6-spd auto with manual mode # Acceleration (estimated 0 - 60 mph): 7.0 seconds # Brakes (front/rear): disc/disc, ABS # Curb Weight: 5,500 lbs # Seating Capacity: 7 # Towing Capacity (estimated): 7,700 lbs # Ground Clearance (estimated min - max): 6.37 - 11.8 in # Warranty (mo/miles): 48/50,000 comprehensive # Direct Competitors: Acura MDX, BMW X5, Infiniti FX35 / FX45, Lexus RX 330 / GX 470, Mercedes-Benz M-Class / R-Class, Mitsubishi Endeavor / Montero, Nissan Murano, Porsche Cayenne, Volkswagen Touareg, Volvo XC90 |
Multumesc pt informatii sil .... Infini FX fratie.... :shock: boala mea.... cum de nu m-am gandit
|
m-am uitat destul de mult la ea la SIAB. nu e o masina care sa imi inspire forta si rezistenta, design-ul nu ma atrage de nici o culoare, interiorul e mai mult util si sobru decat deosebit dar sunt convins ca va castiga mult prin tractiune, sisteme si motorizari excelente.
|
Offtopic...Lamuriti-ma si pe mine...VW apartine de Audi sau Audi apartine de VW?
|
audi apartine de VW ...printre alte multe marci
|
Offtopic : VW e premium?Sau Audi este practic divizia premium a VW?
Ontopic nici pe mine nu ma atrage dupa cum am mai zis dar va avea succes pentru ca poarta pe capota sigla Audi si asta cantareste enorm |
Sa fie asta primul tot-teren Audi??
Mie cel putin imi place look-ul :D Cred ca o sa depaseasca Touareg-ul la vanzari.....pare mult mai agresiv si cred ca o sa prinda bine la lume ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:23. |
- Copyright 2026 4Tuning