![]() |
nu stiu ce sa aleg :boxe spate octavia combi tour
nu stiu ce sa aleg : magnat http://boxe-auto.com/12-128/Boxe-Aut...ar-Fit-915.php sau alpine http://www.***********/produse/Difuz...Fit/SXE-4625S/ . sunt singurele care le-am gasit cu aceste dimensiuni. astept si alte sugestii . multumesc!!!!!
|
Re: nu stiu ce sa aleg :boxe spate octavia combi tour
La dimensiunile astea si la pozitia de instalare in masina ta, orice difuzor suna prost.
|
De ce nu incerci sa pui de 16 cm?
Se face un simplu inel din mdf sau altceva , se da cu rasina ,pentru a nu se unfla de la umezeala, dupa care se monteaza difuzorul pe acest inel , pentru a fi cit mai bine fixat. Daca nu te pricepi sau nu ai mai dat niciodata fata de usa jos mergi la un instalator audio , pe linga motajul acelui inel ar fi bine sa antifonezi si usa , va suna de doua ori mai bine ,decit daca ai pune un difuzor mai bun , credema! |
Ceachiiii, e "combi" masina. Unde vrei sa puna difuzoarele ?:lol:
|
existau la un moment dat niste cutii cu coaxiale 6x9, sunau ok, si se puneau pe laterale cu diful in sus..nu stiu dc s-or mai gasi...
|
Quote:
Complet inutila investitia in difuzoarele alea, pozitionate acolo. |
atunci ce ma sfatuiti sa fac? pt ca am boxe doar pe fata . si sa ma apuc sa decupez fata de una din spate cred ca ar arata urat.
|
Sfatul meu este sa acorzi atentie difuzoarelor din fata ( antifonare + difuzoare bune ), dupa care ( eventual ) pui un sub foarte mic in portbagaj.
Vei ramine surprins de rezultat. |
nu stiu daca exista fete de usi (spate) cu loc pentru difuzoare. la combi. pt ca astea care le am ,au doar pt tweeter.
|
asa m-am gandit prima data.la un subwoofer f mic. pt ca nu vreau sa ocupe loc. dar nu am gasit f mic. ( apropo nu vreau sa imi duduie masina, vreau doar sa fie un sunet rotund)
|
Exista si foarte mici ca de ex. Focal Bomba, Hertz , etc....
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:15. |
- Copyright 2026 4Tuning