![]() |
Vand Helix_RS806 Competition
1 Attachment(s)
Vand Helix_RS806 Competition
Ca si in poza sunt numai boxele pe 17 ..... Pretul lor in magazin inclusiv tw +filtre si tot este de 3200 lei noi 1000 de dolari ... Sunt folosite cam un an de zile ... dar pe o statie mica ... deci nu is blanuite .... Eu am 2 seturi si le dau cu 650$ negociabil ..... Numai un set il dau cu 370 $ ... neg 0745582672 .... Urgent ..... Sau schimb un set ... cu altceva pe 13 + dif .... |
Re: Vand Helix_RS806 Competition
Scuze e off, dar tu vrei sa le dai SH mai scumpe decat noi ????:shock:
http://209.85.129.132/search?q=cache...&ct=clnk&gl=ro |
Sunt numai mid-basii sau un sistem complet ? Daca sunt numai mid am senzatia ca pretul e mai mare decat cel din magazin, fara suparare
|
AM ZIS CLAR NU NUMAI MIDBASIIII ....
uitati-va mai bine tv+filtre+midmass |
salut am impresia ca rs 806 este denumirea mid basilor de la helix competition
setul se numeste rs 6...din anuntul tau reiese ca ai doar mid basiii....scuze de of topic :) |
" Ca si in poza sunt numai boxele pe 17 . " Cred ca sunt numai midbasii, asa reiese din primul post, iar in cel de-al 2-lea exprimarea aleasa nu este una prea edificatoare.
|
Daca unu dintre voi vroiau sa cumpere atunci dadea un pm suna la un telefon ... dar nimic ... nu am avut poze cu ce am eu ... si i-am pus la om sa vada mid basii ... si am zis ca mai dau si FILTRE HELIX cele de pe RS6 + Tw care numai sunt sau dat !!!!
DECI UP MIDBASS HELIX + FILTRE HELIX - FARA TW PRETZ : 350 euro neg ..... |
| All times are GMT +2. The time now is 20:05. |
- Copyright 2026 4Tuning