![]() |
Modul ABS Espero
1 Attachment(s)
Dupa scanare la service, a dat eroare la un motoras de la ABS. Cel de la service mi-a spus ca trebuie inlocuit cu totul (si costa enorm) sau se poate repara de catre un electronist bun. E o idee proasta sau chiar se poate repara? Azi era sa o patesc la o franare foarte violenta si parca acum mai mult ca niciodata vreau sa repar sistemul ABS. Stiti pe cineva care s-ar ocupa cu asa ceva? orice sugestie e binevenita!
Atasez si o poza cu inculpatul :)) |
Re: Modul ABS Espero
SH nu gasesti?
|
Nu prea. Si oricum e ff scump! Nu se merita .
|
Nimeni cu o sugestie? :( Voi ce ati face in locul meu? (in afara de a vinde masina =)))
|
cauta un electronist priceput si ti-l face...
|
Un exemplu bun, nu am nici o problema la ABS chiar nici una, am testat totul si la viteza mai mare si mai mica, ABS functioneaza perfect, bine dupa cum stiti la o viteza de sub <10km/h ABS nu mai functioneaza si se blocheaza rotile, deci totul OK.
Dar la mine imi apare becul rosu in stanga ( posesorii de Espero stiu, la turometru acolo stanga) imi apare becul de ABS rosu aprins, ciudat nu? mai ales ca totul functioneaaza perfect, vreo sugestie ce ar putea fi?:?: Oricum fac rost de bani si o duc la service dar doar asa daca cineva a mai patit ziceti`mi si mie, MS! |
| All times are GMT +2. The time now is 00:12. |
- Copyright 2026 4Tuning