![]() |
Noul Volvo S80
6 Attachment(s)
Noul Volvo S80 va fi prezentat in cadrul salonului auto de la Geneva in februarie. Vanzarile vor incepe in vara.
Detalii: - all wheel drive - gama de motoare: ----- V8 - 315hp si 440 Nm ----- 6 cilindri in linie, 3.2 litri, aspirat, 238hp ----- 5 cilindri, 2.5 litri, turbo, 200hp si 300 Nm ----- 5 cilindri, turbo diesel, 185 hp si 400 Nm |
vai doamne ce frumos poate fi! superb VOLVO- firma adevarata! :)
|
:D arata bine cu acest face-lift
..mi se pare mie sau aduce un pic la fata cu audi :roll: |
arata destul de bine...........dar sunt alte masini care arata mult mai bine...la pretu asta
|
mijto mashina..pacat k au eliminat looku' ala de mashina de mafiot...shi uitati-va la prina poza...spatele zici k e de vectra b..oricum..tare mashina..
|
da mike ...cu siguranta faruri de audi
linie de baza lina atentie mare la motoare ...toate au 4X4 ? o masina din ce in ce mai buna ...competitor direct cu qouattro de la audi |
frumoasa masina.eleganta si clasica.
|
Belea . Fara cuvinte . Volvo si-a respectat blazonul si a iesit cu o masina dementiala pe piata . Mult prea frumoasa....Macho`s car:D
|
Foarte frumos!
Volvo apartine de asemenea de Audi,nu? |
e chiar draguta la aspect da pare inspirata de la audi...... desi eu stiam k volvo apartine de ford :D ......si masina pare cam happy :lol: dar interioru e demential super tare se vede k e limuzina
|
frumoasa ma asteptam la ceva mai mult dar ajunge si atat e frumoasa nu cred ca trebuia sa astept mai mult pt ca .. cine stie .. aveam vreo trecere la vreun vehicul zburator ..
|
Cu alte cuvinte volvo :wink:
|
Din pacate Volvo apartine americanilor :( , la fel ca si Opel, AlfaRomeo, Saab, Fiat, Vauxhall etc. Arata foarte bine totusi S80. De data asta s-au intrecut pe ei insisi designerii nordici :D
|
Re:
Quote:
|
Volvo apartine Ford Motor Comapny si eu stiu tot asa, despre Fiat nu stiu nimic sau de Alfa stie cineva sigur?
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:47. |
- Copyright 2026 4Tuning