Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   primul meu montaj video :D (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/12390-primul-meu-montaj-video.html)

GolfuletzS 31-01-06 17:21

primul meu montaj video :D

1 Attachment(s)
am facut si eu un montaj cu masina lu ZZGb :D

si vreau pareri :D

si multe sugestii si informatii :D

e facut cu multimedia mouvi maker

sil4tuning 31-01-06 17:29

pozele intiale trebuiau o idee micsorate ....se vad putin aiurea din cauza la rezolutie ...in rest marfa
misto si melodia
:wink:

Skillzu 31-01-06 17:45

masina... a ieshit o bijuterie....fooarte foarte furmos si finutz.cat despre film...parca mai trebuiau niste efecte pe la tranzitii pe acolo :P

GolfuletzS 31-01-06 17:45

pei asta e faza ca vreau sa invat :) cum se fac

ps: ce alte programe se mai pot folosi da mai usor de invatat :D

aleks 31-01-06 18:15

e ok , ca o prima incercare , dar pozele intr-adevar se vad dubios ( sunt alea facute acum cateva zile, din care una pusa p ptopicul d poze artistice, nu)
parca mai trebuia ink un filmuletz, dak e sa fiu carcotas.
hai k e ok, zic eu

GolfuletzS 31-01-06 18:18

1 Attachment(s)
-yap alea sunt pozele ;)
-o sa mai fac altu ..da imi trebuie alt program ca asta nu pea are multe functii
-am descoperit si de ce sa vad asa pozele cred :D

melodia dp fundal

zGb 31-01-06 19:32

Re:

Quote:

Originally Posted by \"madskilz\"
masina... a ieshit o bijuterie....fooarte foarte furmos si finutz.cat despre film...parca mai trebuiau niste efecte pe la tranzitii pe acolo :P

thx man...pacat ca aveam rotile de iarna si se vede ca un cur :( ... la exterior mai am sa-i pun stopuri, o vopsea (cred,sper) si probabil distantiere ca n-am vazut cum arata cu rotile de vara bara spate ca e foarte evazata...

ps : thx cipi :D

R-NOS15 31-01-06 19:44

Re:

Quote:

Originally Posted by \"GolfTuning\"
pei asta e faza ca vreau sa invat :) cum se fac

ps: ce alte programe se mai pot folosi da mai usor de invatat :D

stiam ceva de photo story ...

si filmul a iesit dragutz... si pozele sunt kul si melodia... felicitari si la mai mare! :drunk:

mtg 31-01-06 20:00

golftuning, ce program folosesti? eu ti-as propune Adobe Premiere Pro :D

Skillzu 31-01-06 20:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"zGb\"
thx man...pacat ca aveam rotile de iarna si se vede ca un cur :( ... la exterior mai am sa-i pun stopuri, o vopsea (cred,sper) si probabil distantiere ca n-am vazut cum arata cu rotile de vara bara spate ca e foarte evazata...

ps : thx cipi :D

nu am comentat de roti pt k le stiu pe celelalte care sutn super frumaose...sper totusi k nu strici masina cu stopuri lexus :lol: :lol: am incredere...cel putin pana acum e cel mai stilat golf :wink:

momo 31-01-06 21:23

misto! bafta in continuare!

SHOGUN-A8 31-01-06 22:55

A iesit super!
Ar trebui sa incerci si Pinacle. :)

zGb 31-01-06 23:47

Re:

Quote:

Originally Posted by \"madskilz\"
nu am comentat de roti pt k le stiu pe celelalte care sutn super frumaose...sper totusi k nu strici masina cu stopuri lexus :lol: :lol: am incredere...cel putin pana acum e cel mai stilat golf :wink:

decat sa pun lexus mai bine stau cu astea...ma gandisem la un moment dat la variata smoked ale stopurilor alea lexus cu dungi orizontale (4 dungi) printre primele stopuri de golf dar nu ma incanta asa tare...mai astept fonduri pt stopuri ca am bagat ceva in ea acum si dupa daca n-o s-o vand o sa ma apuc de hard tuning la motor (daca vor fi si bani evident)

ca stopuri oscilez intre cele jumate albe jumate rosii care-mi plac f mult si unele cu led care nu cred ca are nimeni in romania (cel putin eu n-am vazut/auzit) si sunt beton

edit : si ar mai fi hella magic colours smoked (alea mai negre asa)

Skillzu 01-02-06 08:11

ot again: cred k cele alb/rosu sunt cele mai buna alegere...dak ceea ce ai vazut tu pe led-uri :twisted:

GolfuletzS 01-02-06 08:13

1 Attachment(s)
:evil: fara off prea mult :D

vreau sa stiu in ce programe mai pot sa fac ...
ps: in adobe ala .. pro cica nu poti sa faci si cu poze nu?

alte programe pls observatii si niste tutoriale pe undeva?

edit Hai ;) un nou filmulet :D

All times are GMT +2. The time now is 08:19.

- Copyright 2026 4Tuning