![]() |
primul meu montaj video :D
1 Attachment(s)
am facut si eu un montaj cu masina lu ZZGb :D
si vreau pareri :D si multe sugestii si informatii :D e facut cu multimedia mouvi maker |
pozele intiale trebuiau o idee micsorate ....se vad putin aiurea din cauza la rezolutie ...in rest marfa
misto si melodia :wink: |
masina... a ieshit o bijuterie....fooarte foarte furmos si finutz.cat despre film...parca mai trebuiau niste efecte pe la tranzitii pe acolo :P
|
pei asta e faza ca vreau sa invat :) cum se fac
ps: ce alte programe se mai pot folosi da mai usor de invatat :D |
e ok , ca o prima incercare , dar pozele intr-adevar se vad dubios ( sunt alea facute acum cateva zile, din care una pusa p ptopicul d poze artistice, nu)
parca mai trebuia ink un filmuletz, dak e sa fiu carcotas. hai k e ok, zic eu |
1 Attachment(s)
-yap alea sunt pozele ;)
-o sa mai fac altu ..da imi trebuie alt program ca asta nu pea are multe functii -am descoperit si de ce sa vad asa pozele cred :D melodia dp fundal |
Re:
Quote:
ps : thx cipi :D |
Re:
Quote:
stiam ceva de photo story ... si filmul a iesit dragutz... si pozele sunt kul si melodia... felicitari si la mai mare! :drunk: |
golftuning, ce program folosesti? eu ti-as propune Adobe Premiere Pro :D
|
Re:
Quote:
|
misto! bafta in continuare!
|
A iesit super!
Ar trebui sa incerci si Pinacle. :) |
Re:
Quote:
ca stopuri oscilez intre cele jumate albe jumate rosii care-mi plac f mult si unele cu led care nu cred ca are nimeni in romania (cel putin eu n-am vazut/auzit) si sunt beton edit : si ar mai fi hella magic colours smoked (alea mai negre asa) |
ot again: cred k cele alb/rosu sunt cele mai buna alegere...dak ceea ce ai vazut tu pe led-uri :twisted:
|
1 Attachment(s)
:evil: fara off prea mult :D
vreau sa stiu in ce programe mai pot sa fac ... ps: in adobe ala .. pro cica nu poti sa faci si cu poze nu? alte programe pls observatii si niste tutoriale pe undeva? edit Hai ;) un nou filmulet :D |
| All times are GMT +2. The time now is 08:19. |
- Copyright 2026 4Tuning