![]() |
Rares
Aici puteti vedea lucrarile lui Rares
|
re
17 Attachment(s)
Lucarile mele
|
re
7 Attachment(s)
re
|
re
3 Attachment(s)
:arrow:
|
re
2 Attachment(s)
|
1 Attachment(s)
felicitari ptr capota de la volvo ...
banuiesc ca ti-a luat MUUUULT s-o lucrezi .. mai usor cu copy paste`u , nu te mai ridica pe munca altora, hotz mic ce esti .. macar ai bunul simtz si copiaza dp un volvo pe .. un volkswagen , sau macar pe alte poze/unghiuri .. |
re
|
Re: Rares
2 Attachment(s)
asta e altea
|
frumos lucrata altea asta ...dar ce deranjeaza cel mai mult...e ca ii lipsesc umbrele ...uite cum are stalpu ala umbra...si masina nu prea are ...in rest ...totu` bine si frumos
|
mda....ar mai fi faptu k arata k si cum ar sta intr-un santz....dar asta e doar parerea unui noob in domeniul asta :|
|
altea e cam disproportionala cu restu peisajului...si reflexile sunt exagerat de multe si cum a zis si LKS ii lipsesc umbrele
|
cum zice si blowwind Aici puteti vedea lucrarile lui RAres nu a le COmenta altea a fost pusa si la Comentari lucrari dar nu va-ti inghesuit sa o comentati a fost postata si cu peisaj si fara asa ca ;) cascati ochi inainte de a posta zic eu ;) nu va suparati acum
|
am vazut altea da prea tarziu knd deja erau vreo 1-2pagini dupa ce ai pus-o k am avut probleme cu netu....si am profitat si am comentat aci...
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:12. |
- Copyright 2026 4Tuning