![]() |
E30 - 318i
5 Attachment(s)
3ani de cautare, documentare si daydreaming au luat sfarsit in martie 2009. iata rezultatul:twisted:
E un 318i din '91, Diamantschwarz Metallic, cu trapa, oglinzi electrice, toba Remus si filtru FK. L-am adus din Ungaria si deocamdata ramane inmatriculat acolo, cu speranta ca din ianuarie vom avea si noi impozit in loc de taxa ca la nemti, si va putea fi inmatriculata. Am inceput modificarile la partea mecanica pt ca asa mi se pare normal. A tuna o masina care nu sta bine la capitolul asta e ca si cum ai impodobi cacatul:D Tot cacat ramane;) Deci tot ceea ce era uzat sau avea joc a fost schimbat cu piese noi: bucsi, stabilizatoare fata, arcuri spate, furtunuri frana spate, rulment cardan, filtru ulei, filtru benzina. Schimbatorul avea un joc ca la dacie, deci a fost complet refacut, iar caseta de directie a fost stransa. A mai primit gume noi p spate, yale noi, inchidere centralizata cu alarma, si ceasuri noi pt ca avea de diesel. |
Re: '91 E30 318i
2 Attachment(s)
La capitolul exterior, deocamdata am imbunatatit partea din fata a masinii. Ii lipsea pe o parte insertia din plastic de pe bara, buza de sub fusta si in locul accesoriilor de pe fusta avea plasa din asta de tuning a'la piata d rusi deci arata cam nashpa. Mai jos poze de before...and after. Multumiri inca o data domnului Paul care mi-a facut rost de piese. Au facut toata diferenta;) Si mi-a dat si o sigla noua ca si bonus ca-i asa djentelman din fire:D
|
F frumoasa masina, imi place , s-o stapanesti sanatos ;)
|
Ms ms:-)
|
felicitari pentru achizitie o masina frumoasa si bafta cu urmatoarele modificari ;)
|
Foarte frumos acest ursache.. si foarte intretinut .. din cate vad in poze .. .. sai ai grija de el si sa il stapanesti sanatos... :) si fara incidente
|
Re: E30 - 318i
BONUS !!! npc man fao beton!!!!!!!:twisted:
|
Mersi...Sincer, proprietarul anterior n-a intretinut-o cum trebuie la partea mecanica. Dar cand am vazut masina pt prima oara si m-am urcat in ea....gata:D Nimic nu mai conta, trebuia s-o cumpar:-) Apai acasa mi-am dat seama incetisor ca si asta scartaie, si aia are joc..etc. Dar acuma dupa 600 de euro investiti, masina e cat de cat in ordine. Restu urmeaza dupa licenta:|
|
f bine arata masina.bafta cu proiectu k merita :)
|
Baieti..o intrebare. Oare cam cat ar cobora masina daca as taia cate un cerc din arcurile fata? Ca fata sta putin mai sus decat spatele si ma enerveaza. A mai incercat cineva manevra asta pe urs? Unii spun ca nu se recomanda ca ti se fac praf amortizoarele, altii zic ca daca nu tai decat un cerc n-are nimica...Cine are dreptate?:-)
|
P.S. Bineinteles asta ar numai o rezolvare temporala pana cand fac rost de fonduri pt un set mai serios de suspensii sport:-)
|
arata bine ursache , super intretinut , sa ai grija de el ;)
|
cum se manifesta caseta de ai strans-o? aveai bataie cand erai pe loc si miscai stanga-dreapta de volan?
|
Da, facea si alea plus ca mai ales pe drum mai accidentat scotea un zgomot ca si cand doua metale se lovesc unul d altul. Deci se si auzea ca are un joc destul de pronuntat. Acuma e strans exact pana in punctul in care a disparut jocul. Din cauza asta volanul a devenit mai sensibil la miscari si cand de ex ies dintr-o struduta, tresa ajut si eu putin ca sa revina la punctul neutru. Se poate circula asa fara probleme, dar o sa-l schimb in viitorul apropiat.
|
Super ursul ;););););)
SA te bucuri din plin de el!! Si eventualele evolutii sa ni le prezinti si noua;) |
| All times are GMT +2. The time now is 22:36. |
- Copyright 2026 4Tuning