Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte Anunturi Piese (https://forum.4tuning.ro/524-anunturi-piese.html)
-   -   vandut (https://forum.4tuning.ro/524-anunturi-piese/12384-vandut.html)

driver 31-01-06 15:38

vandut

vandut

intercooler81 31-01-06 15:46

Alea nu sunt spoilere si praguri de M si careseria se vede si in poze in ce stare e... :?

Rabanne 31-01-06 15:54

Ba sunt cam de M spoilerele, daca te uiti atent spoilerul fatza are buza si gurile de aerisire pentru frane. Cine stie cunoaste;)

driver 31-01-06 16:01

:arrow:

synkro 31-01-06 17:06

nici bandouri de m,nici oglinzi,nici praguri,nici scaune,nici stopuri,nici spoileru spate (cel putin lipseste buza).eu zic ca stiu ce inseamna m3,si in afara de spoiler fata,toba,emblema (care lipseste) si poate alte mici detalii nu vad.

imi pare rau,dar cred ca ar fi corect sa zici exact despre ce e vb,nu de alta,dar sunt destui interesati de piese de m3

numai bine

driver 31-01-06 18:03

:arrow:

B_84_RIP 31-01-06 18:26

poate a fost pus motor de m3 dar aia nu a fost m3 din fabrica.......si bara fata e o imitatie proasta de m3.......

synkro 31-01-06 20:02

NICI un M3 nu vine din fabrica cu stopuri d-alea !
daca a avut motor de m3,nu inseamna ca este m3,sunt mult prea multe diferente intre un m si un \"non-m\",foarte multe vizibile. cel mai usor,imi zici primele 3 litere ale seriei de sasiu si vedem daca a fost m din fabrica sau nu ;)

buricu 31-01-06 20:18

Re:

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"driver\"
prima data invatza c inseamna m3 si dupaia bagate'n seama

Degeaba il ataci. Tu esti ala care nu stie ce e un M3, si toti care au mai zis ca e :wink:

Mai bine spune clientului adevarul :roll:

E la fel, nu :?:

teddy 31-01-06 20:26

cine stie, cunoaste :lol:

Rabanne 01-02-06 04:55

4 Attachment(s)
Toba aia de M e cam greu s-o gasesti pe vreun alt model de E36, desi este posibil, scaunele nu stiu unde le vezi synkro ca n-ar fi de M, spoilerul spate nu are buza dar este de M daca priviti atent partile laterale; buza aia oricum este detasabila la fel ca si pragurile false care puteau fi oricand depanate de pe masina:)Pana si eleronul este de M3. Synkro, M3 a venit si cu stopuri galbene. INtr-adevar oglinzile trebuiau sa fie altele insa este clar ca daca masina nu este M3 cel putin are kit de caroserie de M. Oricum el caroseria o vinde nu motorul :)Ar mai fi unele detalii legate de suspensii, punti, diferential, frane etc care ar putea sa ne releve daca masina este sau nu M3 insa la ce ne-ar folosi?:) Sariti cam degeaba la beregata omului, daca nu sunteti interesati de masina nu vad rostul in a-i strica tipului combinatia.

P.S. Synkro, am 2-0 la faza cu stopurile si scaunele:D

P.S.2 Buricu, ne cerem scuze toti astia care nu cunoastem sub nici o forma detalii despre BMW_uri, n-am vazut niciodata astfel de piese si nici n-am mers cu ele insa ne dam si noi cu parerea, ce sa facem. Un fin cunosator al BMW_ului ca tine poate sa ierte niste necunoscatori ca noi nu?:))Merci anticipat!

aR99bMw 01-02-06 07:43

pune poza cu interioru......daca is scaunele de m3 le iau io....

p.s. m-am uitat mai bine la poze.....si nu-s scaune de m3.....parerea mea e ca nu e nici un m3 ala...si nici nu a fost.....

Rabanne 01-02-06 07:57

Unde vezi daca sunt sau nu scaune de M3 ca sunt curios?Din cate stiu scaunele scoica s-au pus pe M3 abia dupa 95 incolo. Pana atunci s-au pus cele din poza.

aR99bMw 01-02-06 08:11

asta nu stiam......atunci...anuntu ramane valabil....... :lol:

Rabanne 01-02-06 08:29

1 Attachment(s)
I-a uite ce scaune are asta:)Si cica e tot M3 ;)

All times are GMT +2. The time now is 14:53.

- Copyright 2026 4Tuning