![]() |
Schimbare faruri
Am un F15 Firefox, si as vrea sa`i schimb farurile, ptr ca le am pe alea originale, si nu vad nimica pe timp de noapte, cu ele aprinse/stinse e aproape la fel, am cautat prin libret si`mi dadea niste caracteristici de la faruri (primul 12V15+15W, iar al doilea 12V3Wx2T10), astea ar fi originalele, as vrea sa stiu cu ce le`as putea schimba ca sa se vada mai tare bine inteles nu vreau sa fac prea mari modificari la instalatie , am vazut ca baietii isi puneau xenoane sau ceva de genu, ce imi recomandati? pt xenoane ce ar trebui sa fac? suporta instalatia asa ceva?
Se poate monta pe scuteru meu faza lunga? am doar faza scurta.... |
Re: Schimbare faruri
chiar nimeni nu stie...nu a schimbat nimeni farurile la scuter? sau nu prea se umbla pe aceasta sectiune a forumului
|
Se poate pune xenon adytzu,mai ales ca tu ai si lupe,aici costa vreo 50 euro.
|
Quote:
|
Se vede mai rau :)
|
Ce vorbesti tu straine ?!? ...
Cu sau fara lupa se vede la fel ... cu lupa se vede mai mov la culoare ... Adytzy ... daca iti pui xenon iti garantez eu ca nu o sa mai ai nevoie de faza lunga ... stiu cum ii cu malaguti .. si la f12 phantom ... la fel se vad ... ma rog ... nu se vad:lol: ... daca nu gasesti pe cineva sa iti puna xenon ... iati macar becuri philips albastre cu efect de xenon ... is bune si alea cat de cat ... dar daca iti pui xenon .. luminezi toata strada .. de zici ca ii zi afara ... |
| All times are GMT +2. The time now is 23:20. |
- Copyright 2026 4Tuning