![]() |
Wald Body Kit pt CLS
3 Attachment(s)
Body Kit pentru Mercedes-Benz CLS de la WALD International
|
mi se pare o prostie sa bagi atatia bani intr-o masina si sa nu ii schimbi si caucicurile... ce sunt alea? continental? :lol:
|
sa mor daca imi place cum dau jentile alea negre! numi plac deloc bleaah
|
Re:
Quote:
mie imi place cum arata ...are ''gust'' |
Ai dreptate Sil4tuning....e super tare, neagra toata asa...pe deasupra e si masiva masina...SUPER :wink:
|
arata bine rau masina,dar,poate ma contraziceti voi,la cat costa masina asta eu unu as alege ceva mai \"exoctic\" sa zicem....................asta desigur,doar daca pretul este cum il banuiesc...........oricum ,tine de gust
|
Si stock arata super masina asta. Kitul imi place, in afara de culoarea jentilor, arata mult mai bine cu unele cromate.
|
nush` ... parerea mea e ca dak vrei sa iti iei ceva care sa modifici ... iti iei o masina mai sportiva ...
masini din astea le iei .. si mai mult le lasi .. stock ... |
Re:
Quote:
mai copil cu 1 an mai mare ca mine ( ce tare ai fost auzi la el copil- da ma sunt copilul lu mama probleme? :))) ) unde vezi tu ca ma contrazic? cred ca nu prea stii sa intelegi unele expresii! am zis\"sa mor daca imi place cum dau....\" --> asta inseamna ca numi place / iar apoi am zis\" ... numi plac\" (jentile adica) deci sa iti traduc mai ca la copii de 19 ani:deci ar trebui sa mor daca imi place si inca nam murit deci numi plac clar! am pus prepozitia \"daca\" care indica conditia...... ! si pana la urma e parerea mea,numi plac jentile ce vrei tu cu mine ! :) PEACE :D |
Lol , tuningboy a zis ca nu ii plac jentzile , unde se contrazice? PS : Arata f bine asa dar dupa cum s-a mai zis si stock e rupere de oase masinuta
|
:shock: shit!ma doare inima! :D
cum s-a zis si mai sus arata bine si stock dar asa arata fenomenal. iar jantele negre..cireasa de pe tort 8) prea tare frate! |
arata foarteee bine..fata de CLS-u ala cu Grila aia cat casa..:))..
:lol: |
super rau mashina .. ziceam la jante sa le fi facut cu bordura gri deschis iar interiorul negru crom ... e oricum supper .... cam la cat duce un kit ?
|
Re:
Quote:
|
absolut CRIMINAL, acest bodykit imprumut o gramada din detaliile multor masini de ale casei (fantele aripa fata de la SLR, overall look de al Excelero), super tare ..... cu adevarat o \"fantoma\" Good Job WALD.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:09. |
- Copyright 2026 4Tuning