Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Mercedes tuning (https://forum.4tuning.ro/153-mercedes-tuning.html)
-   -   Wald Body Kit pt CLS (https://forum.4tuning.ro/153-mercedes-tuning/12379-wald-body-kit-pt-cls.html)

RoSonic 31-01-06 14:13

Wald Body Kit pt CLS

3 Attachment(s)
Body Kit pentru Mercedes-Benz CLS de la WALD International

BASU 31-01-06 15:20

mi se pare o prostie sa bagi atatia bani intr-o masina si sa nu ii schimbi si caucicurile... ce sunt alea? continental? :lol:

Eugen_TL 31-01-06 15:25

sa mor daca imi place cum dau jentile alea negre! numi plac deloc bleaah

sil4tuning 31-01-06 15:46

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TuningBoy\"

copilu ...tu te contrazici singur .....esti copac ? sau avion .... ?
mie imi place cum arata ...are ''gust''

Drako4Life 31-01-06 16:11

Ai dreptate Sil4tuning....e super tare, neagra toata asa...pe deasupra e si masiva masina...SUPER :wink:

Grecu_ 31-01-06 16:18

arata bine rau masina,dar,poate ma contraziceti voi,la cat costa masina asta eu unu as alege ceva mai \"exoctic\" sa zicem....................asta desigur,doar daca pretul este cum il banuiesc...........oricum ,tine de gust

Xender 31-01-06 17:00

Si stock arata super masina asta. Kitul imi place, in afara de culoarea jentilor, arata mult mai bine cu unele cromate.

Spark 31-01-06 17:03

nush` ... parerea mea e ca dak vrei sa iti iei ceva care sa modifici ... iti iei o masina mai sportiva ...
masini din astea le iei .. si mai mult le lasi .. stock ...

Eugen_TL 31-01-06 17:11

Re:

Quote:

Originally Posted by \"sil4tuning\"
Quote:

Originally Posted by \"TuningBoy\"

copilu ...tu te contrazici singur .....esti copac ? sau avion .... ?
mie imi place cum arata ...are ''gust''

mai copil cu 1 an mai mare ca mine ( ce tare ai fost auzi la el copil- da ma sunt copilul lu mama probleme? :))) ) unde vezi tu ca ma contrazic? cred ca nu prea stii sa intelegi unele expresii! am zis\"sa mor daca imi place cum dau....\" --> asta inseamna ca numi place / iar apoi am zis\" ... numi plac\" (jentile adica) deci sa iti traduc mai ca la copii de 19 ani:deci ar trebui sa mor daca imi place si inca nam murit deci numi plac clar! am pus prepozitia \"daca\" care indica conditia...... ! si pana la urma e parerea mea,numi plac jentile ce vrei tu cu mine ! :) PEACE :D

Cosmin255 31-01-06 17:32

Lol , tuningboy a zis ca nu ii plac jentzile , unde se contrazice? PS : Arata f bine asa dar dupa cum s-a mai zis si stock e rupere de oase masinuta

vuduBoy 31-01-06 18:03

:shock: shit!ma doare inima! :D
cum s-a zis si mai sus arata bine si stock dar asa arata fenomenal.
iar jantele negre..cireasa de pe tort 8)
prea tare frate!

peter 31-01-06 18:23

arata foarteee bine..fata de CLS-u ala cu Grila aia cat casa..:))..

:lol:

wlady 01-02-06 08:17

super rau mashina .. ziceam la jante sa le fi facut cu bordura gri deschis iar interiorul negru crom ... e oricum supper .... cam la cat duce un kit ?

peter 01-02-06 09:51

Re:

Quote:

Originally Posted by \"wlady\"
jante sa le fi facut cu bordura gri deschis iar interiorul negru crom ...

da ar fi arata mai bine..ar fi fost evidentiate mai mult jantele... :roll:

NWZeu 01-02-06 12:38

absolut CRIMINAL, acest bodykit imprumut o gramada din detaliile multor masini de ale casei (fantele aripa fata de la SLR, overall look de al Excelero), super tare ..... cu adevarat o \"fantoma\" Good Job WALD.

All times are GMT +2. The time now is 01:09.

- Copyright 2026 4Tuning