![]() |
black project!!!
tng ,skama si eu vrem sa facem un banner cu comunitatea ploiesti :wink:
si ne-am gandit ca cine vrea din comunitate sa dea nishte bani pt proiect pt ca banuiesc ca o sa coste ceva :wink: 50.000 lei vechi sau mai mult pe cine il tine buzunarul :wink: doritorii sa posteze si o sa vedem cum strangem banii :mrgreen: |
interesati-va si voi si aflati care e suma finala, k sa stim cat trb strans :roll:
eu unul as da, :wink: |
cum vi se pare ideea?
vreau sa aud pareri |
am discutat cu tng despre suma si am spus cine vrea sa dea si daca mai trebuie vedem noi cum facem :wink: si in cazul in care mai raman bani luam stikere sau ceva tot pt comunitate :wink:
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
doritori sa fie :D |
sper sa nu va marlaniti pt 50 de mii :(
|
hm..shantzule...nu zic k nu dau banii, doamne fereshte , k sunt 5 lei RON:)))...dar shtii ce ma amuza...k tzineti asha secret acest black project...nu spuneti nimenui despre ce e vorba ...dar....aveti totushi \"pretentzia\"(ma scuzi dar n`am gasit alt cuvant) ...sa va ajutam cu finantzarea!!! nu vreau sa intzelegi k i`m a bad man!! am subliniat un fapt!! shi n`ash vrea sa fiu interpretat altfel!!!bafta la proiect in continuare!! dati pm sau msg pe tel dak e ceva sa donez cash!!(anuntzati macar cu o zi inainte pls...)
|
hehe ... e buna precizarea ta :) da cineva tre sa o faca si pe asta nu ? gandeste`te daca s`ar implica toti ... ar iesi un *** :D scuzati exprimarea :D da .... cateodata nu se potriveste \"unde`s multi puterea creste \" ma rog.... i`as ruga... sa puna exact..banneru care vor sa`l faca... si pe urma isi da lumea cu parerea :)
donez....daca e nevoie :D nu`s din ploiesti da sunt fratii mei acolo tng pit skama shantu si cine mai e :D |
dau dreptate 100% GolfTuning!!dak s-ar fi implicat totzi ...ieshea ...o dezordine sa zic!!!o sa incerc sa sprijin cum pot, nu numai cu cash!! dak e nevoie shtiti cum sa dati de mine!!
|
si cand te gandesti ca blackproject nu e ce ma asteptam.....credeam naibii ca va apucatzi de vreo masina sa o facetzi bomba... :lol: :lol: la mine nu e o pb daca avetzi nevoie de bani,doar ceretzi....ajut cu cea mai mare placere mai ales ca e in scopuri nobile :wink:
|
taz im pare rau ca nu e ceea ce crezi :( dar poate mai incolo luam un trabant(sau orice masina asha mai ieftina) si o facem mascota comunitatii
fiecare da cati bani vrea :wink: si daca o sa avem nevoie de ajutor fiti sigur ca o sa va cerem parerea :wink: tazule cred ca o sa iti cerem ajutorul :wink: |
super ideea :wink: ma bucur ca s-a facut topicul asta ca ma tinea shantzu asta intr-un suspans!! ma omorat cu propozitia TOP SECRET!!! atat imi spunea cand il intrebam :)
acum exista ceva care sa reprezinte ploiestiul :wink: |
shantzule dau si io bani k vreau s avad si io ce ar iesi si am vazut si faza cu tricourile park ar fi o idee sa ne facem si tricouri toti la fel sa ne recunoastem ....si gabori:D
bafta in toate ce tine de tuning ploiesti |
50.000 nu cred ca e problema pt oricine
dau si eu dracu, poate asa va mai cunosc si eu |
unde facetzi voi bannerul asta daca vretzi ceva veniti la mine va ajut eu
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:51. |
- Copyright 2026 4Tuning