![]() |
Brabus R 500 6.1 S
2 Attachment(s)
Brabus R 500 6.1 S - Mercedes-Benz R-class modificat de tunerul Brabus
Motor: V8, 6034cc Putere: 445bhp(328kw) / 6000 Cuplu: 635nm / 4500 Anvelope : 265/35 ZR22 - 295/30 ZR22 - All Wheel Drive Performante Acc 0-60 mph : 5.6s Top Speed mph (km/h): 165 (265) |
Acum taticu va putea sa-si aduca odraslele de la scoala cu 265 km/h. Tot respectul Brabus pentru o treaba facuta exceptional, dar parca e prea multa putere pentru un wagon...
|
hmmm ori e prea tunata si nu imi dau eu seama de masina ori chiar nu stiu masina! as ruga daca are careva poze cu stock
|
hehe ... abia asteapta odrasla sa creasca ... sa fie mai mare ... si sa isi ia permisu` ... sa poata pune mana pe masina lui tata .. :)))
tot ce e scos de Brabus e super ... si puternic ... |
3 Attachment(s)
mie imi place masina ..
uite stock aicea ... |
cred ca toti am vrea sa fim odraslele si sa avem asa un tata ! e f interesanta masina
|
Cu asa masina, cred k as vrea mai mult sa fiu eu tata, numai sa fiu eu la volan!! 8)
|
ms de poze sil4tuning! si acum pe bune ca eu nu stiam de masina asta :))) shame on me
|
E frumos , cu ce anume concureaza....cu Ford Galaxy / C-max? ca nu`mi dau seama cat e de mare
|
e mare mashinuta ... mare si frumoasa .... pupau-ar tata pe ea de frumoasa :lol:
|
hopa mitica a mai scos Brabus o racheta , inca o racheta - respect pentru tuner , respect pentru MERCEDES ........
|
nimic nou.... :( dupa mine e slaba treaba!
|
eu nu aj spune k majina asta concureaza cu Ford Galaxy C-max, nici nu as putea sa le compar..... k e o mare diferentza intre cele doua....
|
Quote:
|
Promit ca un R Brabus va fii prima masina cu care sa imi iau copilul de la scoala. Cred ca de la scoala vin direct la curse :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:39. |
- Copyright 2026 4Tuning