![]() |
Alfa Romeo Spider
3 Attachment(s)
Alfa Romeo Spider - urmeaza sa debuteze la Genava.
Dimensiunile: - latime 1830 mm - lungime 4396 - inaltime 1367 Variante de motorizari: 185 bhp 2.2 JTS sau 260 bhp 3.2 JTS. |
:shock: Cred ca e cel mai frumos coupe pe care l-am vazut vreodata. Nici motorizarea nu suna rau.
|
intradevar ... o frumusete de masina ..
|
nu pot spune ca e cel mai frumos cabrio pt ca sunt altele cu mult peste dar e dragut :)
|
wauuuuu...
ce mult imi place ...si motorul ... frumusata rau ... sa vad daca este sa gasesc un pret pt ea ... |
Ma scuzati pt. eroarea din postul anterior :D Vroiam sa spun ca e cel mai frumos CABRIO pe care l-am vazut vreodata
COUPE-ul cel mai fain ar fi Brera, parerea mea... |
Alfa isi respecta blazonul .... un cabrio extrem de frumos din punct de vedere estetic....si probabil doar atat
|
eu consider ca e mult mai frumoasa varianta coupe,varianta cabrio...................e frumusica..........
|
frumooooos super tare frate :o nu credeam ca o sa arate asa dar nu mi-as lua una numa daca as primi-o cadou
|
daca e cu hard top jos palaria :twisted:
|
Putin probabil sa fie hardtop. GM nu prea le are cu cabrio plafon dur. Cu exceptia TTT si Astra.
|
acu in poze arata excelent. in realitate poate arata si mai bine.mie mi se pare ca e o gt fara plafon si un pic restilizata. ar fi mers poate un motor ceva mai puternic.
|
Re:
Frumos.. cum am mai zis.. si ma repet.. Fiat a venit in forta cu niste modele cu un design frumos.. armonios..dar motoarele mai au putere care trebuie exploatata! 8)
|
daca spuneam de breakul ala ca nu imi place, la asta spun inversul ... e foarte frumoasa...imi place...impresionanta herghelia ;)
|
mmm... nice piece.... stopurile seamana mult cu cele d la mazda... mai ales Mx-5 sau miata.... in schimb..... fata e suparata rau... shi...... VENOM.... vezi k ai greshit topicu mama, aici este vorba despre Alfa Romeo, nu despre Fiat`u despre kre vb tuh.... :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:09. |
- Copyright 2026 4Tuning