Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   Curse legale (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/123733-curse-legale.html)

big_fat_pig 15-05-09 10:06

Curse legale

Salut!Un prieten vrea sa organizeze curse legale de masini,in Constanta,in week-end-uri.Cel mai avantajos ar fi sambata intre orele 21-04,si eventual si vinerea intre aceleasi ore,in parcarea unui hypermarket. Acuma,vreau sa va intreb ce parere ati avea de aceasta initiativa,si daca sunteti dispusi sa platiti aprox 100 ron sa participati,la difersele probe:viteza,sprint,drift si burnout,si ce io mai trece prin cap omului.Cum vi se pare?

jipianu 16-05-09 09:57

Re: Curse legale

in primul rand cred ca nu prea are cum lsa faca legale acolo...
ma refer la proba de drag, iti trebuie pe putin 600m linie dreapta

Insanity 17-05-09 21:48

100 ron as da doar daca sunt cronometrat profesional

MauS 18-05-09 08:48

Quote:

Originally Posted by jipianu (Post 2324050)
in primul rand cred ca nu prea are cum lsa faca legale acolo...
ma refer la proba de drag, iti trebuie pe putin 600m linie dreapta

600 m ?:)))))))) drag cu bicicleta sau cu ce?:)

jipianu 18-05-09 09:16

am zis pe putin 600m... daca ai 400m unde te dai si 200m spatiu de franare e binisor...
ma refer aici la drag cu ceva masini mai intalnite si pe la noi... nu ma refer la alea q peste 500cp

big_fat_pig 18-05-09 10:36

Ganditi-va la parcarea lu Carrefour.Adica aia dintr-un cap in altul n-are 1000 m?Plus ca e foarte mare.Interesant era daca ne puteam da pe o strada (una anume din cta :D) dar nu cred ca avem sanse...oricum,chestia asta e de principiu...dar,merita incercat!:D
Omu o sa vorbeasca saptamana asta la Carrefour cu cineva d-acolo,sa vedem conditiile,iar apoi,restul e istorie.Oricum,seara,dupa 9-10 nu derajezi pe nimeni si n-are avea ce sa zica.Toata treaba e de cascaval!Ca fapt divers,la real 10mp de spatiu afara,neamenajat costa 500 euro pe luna.4 zile pe luna sa inchiriezi o parcare de 2-3000 de mp costa ceva.Sa vedem!!Va tin la curent!

shadowro 18-05-09 18:05

inca nu am vazut parcare de 1 km =))

Insanity 18-05-09 20:50

nici in diagonala nu cred ca are mai mult de 400 m

big_fat_pig 20-05-09 12:14

Doar 400?Hmm...chiar o sa ma uit.Resetez km si merg dintr-un cap in altu...

RoSonic 20-05-09 12:37

Quote:

o parcare de 2-3000 de mp
Ca sa ai 1km lungime... presupunand o latime minima de 10m (desi e nevoie de mai mult)... iti trebuie un minim de 10.000mp... nicidecum 3000 ;)

Deci eu zic sa se concentreze pe restul ideilor nu pe "drag".

big_fat_pig 20-05-09 18:47

Omu' o sa mearga sa faca vorbele sa vedem ce iese.oricum,treaba e destul de complicata.sa speram ca iese ceva....

G0rdy 20-05-09 18:54

frectie

Bogdan_mb 20-05-09 19:10

chiar ca, nu vad realizare partea asta cu parcare de hypermarket ingradita si pazita, pai asta e si ideea , sa nu intre nimeni dupa inchidere in spatiul respectiv, cine raspunde de eventualele pagube produse ? Drag nicidecum, nu exista suficient spatiu, iar probe de indemnarea sunt o solutie, dar ele deja exista, doar ca nu se desfasoara regulat, nu vad ceva nou in asta.

big_fat_pig 20-05-09 20:02

Quote:

Originally Posted by Bogdan_mb (Post 2337158)
chiar ca, nu vad realizare partea asta cu parcare de hypermarket ingradita si pazita, pai asta e si ideea , sa nu intre nimeni dupa inchidere in spatiul respectiv, cine raspunde de eventualele pagube produse ? Drag nicidecum, nu exista suficient spatiu, iar probe de indemnarea sunt o solutie, dar ele deja exista, doar ca nu se desfasoara regulat, nu vad ceva nou in asta.

Nu man,era doar o discutie intre mine si un prieten.omu stie ca postez pe forumuri si m-a rugat sa fac un chestionar intre membrii forumului...vroia parerea potentialilor participanti...sincer,si eu sunt destul de sceptic.el e optimist,acu' sa vedem.la kogalniceanu e taxa 50/masina.nu stiu cine-i da lui 1 mil....si oricum e destul de greu cu astea.trebuie sa mobilizezi o grama' de oameni.salvare+pompieri...e prea complicat,dar daca el vrea sa incerce,treaba lui...

All times are GMT +2. The time now is 21:59.

- Copyright 2026 4Tuning