![]() |
VW Lupo LLOTR edition
11 Attachment(s)
VW Lupo LLOTR edition
Probabil că vă īntrebaţi de la ce vine LLOTR.. Ei bine, LLOTR īnseamnă "Little Lord of the Rings", aşa cum proprietarul īşi "alintă" această maşină. Modelul la bază este un VW Lupo şi se remarcă īn special prin grila Audi single-frame şi jantele de Porsche. Mai mult de atāt, micuţul hatchback a primit şi un bad-boy look, un paintjob special şi un nou body kit. Lista cu modificări continuă şi la interior, acolo unde găsim noi scaune faţă, cele din spate fiind eliminate, un monitor desktop, două LCD-uri mai mici şi multe altele. |
Re: VW Lupo LLOTR edition
frumos :)
|
E frumos, dar Furios pare o un cuvant mai potrivit.
|
cum sa faci un VW lupo si sa pui sigla de audi? exteriorul este naspa. interiorul arata bine
|
prima impresie a fost ooooaahhh, apoi, mi-am revenit. arata bine, un pic ingramadita cu atatea elemente de la fratii vw, m-as abona dar fara paintjobul de pe ea, ceva mai domol mie.
|
cam prea tras de par
|
arata foarte bine.....cu toate ca sunt acolo cateva elemente de la alte marci dar merge
|
Quote:
Lord of the RINGS? adica cerculetele alea de la Audi... Oricum foarte frumoasa masinuta...monitorul ala din spate este cam aiurea, in rest este frumoasa masinuta. |
draguta masina...intradevar cam multe lucruri a incercat sa puna pe ceva asa micutz...exterior super dar parerea mea se putea ceva mai simplu si mai frumos....prea multe culori pe acolo...interior frumos...monotorul din spate nu prea las pune in rest bnota 10....si cum gusturile nu se discuta felicitari propietarului ...munca multa dar cu rezultate bune;)
|
arata ok interiorul dar nu are ce cauta sigla audi in fata. wtf? :|.
|
Ar fi fost deosebita daca nu avea elemente de la Audi si Porsche. Cu sigla si masca de Audi nu se deosebeste de nimic de aia care la Dacie 1310 pun emblema de Renault si coada de rechin de BMW. Mie mi se pare un kitsch. Pacat de paintjob-ul al....
|
e hidos rau de tot...pare mai degraba un kitch..
|
doar desenu i.mi place.....restu:oops:
|
arat foarte bine dar ii si FURIOS :D
|
Frumos dar ce-i cu sigla de audi ? ..... jante porshce? wdf :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:54. |
- Copyright 2026 4Tuning