![]() |
dB contest in cadrul "2Faster More Show"31MAI, Baia Mare
1 Attachment(s)
Taxa participare:30ron
Inscrierile se pot face atat la fata locului, cat si online prin trimiterea unui mail(as dori ca inscrierile sa se faca din timp) la [email protected], care sa contina: 1) Numele complet 2) Date de contact: numar de telefon + adresa de mail 3) Tipul (modelul) autoturismului si nr. de inmatriculare al acestuia 4) Scurta descriere a sistemului (componentele principale) Regulament:http://www.easca.eu/web/Challenge/in...L_Rulebook.htm In functie de numarul de masini inscrise, o sa hotaram cate masuratori facem, 1 sau 2, daca vor fi 2, rezultatul final va fi media lor. |
Re: dB contest in cadrul "2Faster More Show"31MAI, Baia Mare
Team Dragster v-a fi prezent deci va asteptam in numar cat mai mare. Promit personal ca o sa aveti ce vedea !!!!:-):-) si auzi bineinteles.....:lol::lol:
|
Quote:
|
Va asteptam in numar cat mai mare!:D
|
ce ne asteapta ?
|
Un show pe cinste:-).
|
doamne ajuta :) amu promit putin mai mult de 132 ca atata dadeam amu 6 ani :):):):):):)doar ca daca nu suntem competenti la acest tip de concurs ne conformam :)
ugode ce zici :) mergem la prajeala iar ca la arad? ne ascundem sub ceva umbra :) |
Quote:
macar de s-ar schimba si regulamentul sau clasele alea sa dam tot ce se poate din difuri |
Cortu cred ca v-a fi si de data asta:lol: cat despre regulament v-a fi acelasi. Las ca poate pica o melodie mai buna de data asta:???:
|
mah raidaru..nai venit la sv :( sa iti ascult si eu masina :-)
|
probleme financiare...........km multi.............las ca ne vedem cu urmatoarea ocazie:-)
|
Quote:
|
Quote:
pana acum asa a fost cat timp intrarea e moka , se dau niste premii fie ele mici sau doar niste simple cupe dar si alea costa pe langa multe alte cheltuieli de organizare. |
EU SUNT ORGANIZATORUL PRINCIPAL , DIN CAUZA COSTURILOR MARI DE ORGANIZARE SI A TAXEI DE AEROPORT DE 10.000 EURO !!! , DA A'TI CITIT BINE , SUNTEM NEVOITI SA AVEM TAXA , CHIAR DACA VROIAM ANUL ACESTA FARA TAXA
|
Avand in vedere ca este pe aeroport taxa e f mare, 30 lei nu ar trebui sa fie asa mare efort...............sa speram ca vom fi cat mai multi!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:46. |
- Copyright 2026 4Tuning