Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Masini modificate - Masini tari - Supercars (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/123082-masini-modificate-masini-tari-supercars.html)

shantzu 11-05-09 20:16

Masini modificate - Masini tari - Supercars

14 Attachment(s)
Pentru ca nu aveam un astfel de topic la noi pe sectiunea am facut unul :lol::lol: Aici vom posta doar proiectele mai interesante nu orice "miscare" de tuning :-)

MAFF Muron - Tuning autohton pentru Porsche Cayenne
Dacă tot am văzut cum se descurcă tunerii din întreaga lume cu Porsche Cayenne, acum să vedem cum se descurcă românii cu SUV-ul german. În cazul de faţă, vom vorbi despre MAFF şi al său Muron.

Body kit-ul de la exterior este realizat din fibră de sticlă, în care pot fi încorporate elemente din fibră de carbon. "Meniul" include LED-uri, noi spoilere faţă şi spate, capotă motor cu fante de aer, praguri laterale, eleron pentru plafon, ornamente pentru blocurile optice şi capacul portbagajului, noi tips-uri şi oglinzi laterale îmbrăcate în carbon şi cu semnalizatoare. Tot la exterior, viitorii clienţi îşi vor putea alege atât culoarea, cât şi mărimea jantelor. Interiorul este acoperit în totalitate cu piele şi poate fi personalizat în funcţie de dorinţele clientului, acesta putând alege culoarea, cusăturile şi chiar inserţiile. De asemenea, MAFF poate instala şi sisteme audio sau multimedia.

Sub capotă, se poate opta pentru o creştere cu până la 100 cai putere, indiferent de motorizare. Mai mult de atât, portofoliul MAFF include şi exemplare ce dezvoltă 700 cai putere. Pentru o manevrabilitate îmbunătăţită, suspensia poate fi coborâtă cu până la 80 mm.

ALEX_BZN 12-05-09 15:59

Re: Masini modificate - Masini tari - Supercars

daca poti pune si o lista de preturi ca sa vedem asa orintativ:)) ca nu stiu cati din noi au bani de asa ceva:P....adevaru ca nu ai ce zice...e tuning extrem ala de la motor, exterior, sistem audio,suspensii evacuare ,mai pe scurt tot:D

T@zMania 12-05-09 23:53

sunt singurul care observa sau si voi atzi vazut ca e doar un vt???!!
inca nu au realizat asa ceva dar ei arata cam ce ar putea face....eu unul sincer nu mi-as da masina pe mainile lor daca nu as vedea cu ochii mei ce iese din mana lor;)

ALEX_BZN 12-05-09 23:57

eu ma gandeam ca deja ies dastea p banda rulanta:))

shantzu 13-05-09 02:31

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by T@zMania (Post 2313306)
sunt singurul care observa sau si voi atzi vazut ca e doar un vt???!!

Da-mi voie sa te contrazic :D
Pozele nu sunt Vt , au iesit asa din cauza modului cum au fost facute.Exista filtre pt aparat care reduc reflexiile, probabil asta iti da impresia ca sunt vt
Uite o poza cu unul din Bucuresti.

PH86MIN 13-05-09 09:01

Daca nu ma insel asta acum vreo 3-4 ani era alb,nu??

Alex110 13-05-09 10:53

2 Attachment(s)
Acesta are tuning maff?Si daca nu,atunci de cine este tunat?

DONU' 13-05-09 14:17

Cred ca este tot MAFF Tuning dar e diferit un pic de cel maron.
Asta negru nu are evazari la aripi, are semnalizari pe coltul barii si buza barii mai are un pic de spatiu deasupra. Capota pare aceiasi.

shantzu 13-05-09 16:32

Alex110 - Sunt fel de fel de "garaje" de tuning care modifica masini....

Min-ule - nu era alb , asta este un model nou , facut de Maff tuning

Alex110 13-05-09 22:38

Am intrebat pt ca in a doua poza cu maff-ul muron,aparea pe fundal o bara fata alba care seamana cu bara fata a cayenne-ului pe care l-am postat.

Brynk 16-05-09 21:10

si este criza in Romania...:))

porsheGTS 29-08-09 23:12

Super masina...la noi se fac asa ceva?...sunt nou pe aci si ma documentez..:D

Vibe 01-09-09 12:28

scuze de offtopic... dar cum poti sa-ti pui un asemenea nume la user? si fara ``c``

L.E. acum am vazut varsta :shock:

shantzu 01-09-09 12:48

Quote:

Originally Posted by porsheGTS (Post 2595774)
Super masina...la noi se fac asa ceva?...sunt nou pe aci si ma documentez..:D

Quote:

MAFF Muron - Tuning autohton pentru Porsche Cayenne

Esti destul de mare sa citesti tot ce scrie.In cazul tau nu varsta e problema ci altceva ...

cmdbass 06-09-09 01:12

5 Attachment(s)
BMW Vision EfficientDynamics Concept

The overall system output is 356 horsepower and 800Nm or 590 lb-ft of peak torque. The arrangement of the two motors and diesel engine allows all-wheel drive when driving in all-electric mode.:rolleyes2:arrow:

All times are GMT +2. The time now is 01:40.

- Copyright 2025 4Tuning