![]() |
tuning Espero IASI
1 Attachment(s)
Spoilere, praguri, eleroane, prize pt capota,aripi umflate
|
Re: tuning Espero IASI
scoate si tu rotile spate mai mult ca se vede urat in rest masina e super sa imi spui si mie cat dureaza pe sytazile din iasi unirea aripi cu pragurile asta daca nu mergi mult cu masina
|
vrei sa spui k asta e tuning?eu vad niste tiganeli mariiiiiiiiiiii.tuning inseamna tendintele 2006,adik suspensie,jante,tot ce e de bun gust.cu banii care iai bagat in ......tuning-ul asta hidos,cu putin bun gust aveai cel mai tare espero dn romania.(motor 2000 16V,si suspensie erai cel mai tare.
|
de ce mi se pare cunoscuta masina? parca a vandut-o, era din craiova...Oricum tuningu e exagerat, da spre kitch...
|
deja sunt 2 in cta cu suspensie si sfi pe ele....
|
Am vazut si eu espero aste pe undeva daca nu ma insel prin Iasi ??Oricum e putin cam exagerat da in rest e mishto.Ai bagat si u ceva inder the hood??sau tot de 1.5 ??
|
Uou...prea de tot frate!
|
groaznica masina asta, de-as avea prea multi bani as lua-o si i-as da foc la asemenea porcarie.
aia o plecat din suceava o mai fost undeva, o ajuns prin cluj.... zici ca-i neveta spatiala....groaznica masina aia |
ROti n-are in spate????
|
parerea mea fiecare are gusturile lui,e ceva deosebit iar roti mai mari cred ca o sa-i puna ca asa nu arata bine sunt prea mici rotile alea.Parerea mea.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:18. |
- Copyright 2026 4Tuning